• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2021

19:03

NE MOŽEŠ DA ČUJEŠ DA NEKO MOŽDA PLANIRA SMRT PREDSEDNIKA DRŽAVE, A DA KAŽEŠ DA NISI ČUO! Vučićević za TV Pink: Jankoviću, čuo si to i hvala ti! To je veoma važno za razumevanje političkih prilika u Srbiji!

Printscreen TV Pink

Politika

NE MOŽEŠ DA ČUJEŠ DA NEKO MOŽDA PLANIRA SMRT PREDSEDNIKA DRŽAVE, A DA KAŽEŠ DA NISI ČUO! Vučićević za TV Pink: Jankoviću, čuo si to i hvala ti! To je veoma važno za razumevanje političkih prilika u Srbiji!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević govorio je za Dnevnik na TV Pink o izjavi Saše Jankovića koji je sinoć otkrio prljav plan pojedinih centara moći u svetu, po kome je predsedniku Srbije trebalo "da otkaže Srce", a da on bude spreman da ga na toj poziciji nasledi...

Bivši kandidat opozicije Saša Janković rekao je sinoć da je na konstataciju stranih centara moći da on preuzme vlast, ako Vučiću "slučajno otkaže srce", rekao da će se praviti da to nije čuo.

- Ne možeš da čuješ da neko možda planira, neko ti kaže da planira da ima mogućnost da izazove smrt predsednika, šefa države, a da ti kažeš "praviću se da ovo nisam čuo". Ne, ne, čuo si. I hvala ti, iako si ćutao, koliko, četiri, pet, šest godina. Hvala ti što si sad rekao, jer ovo što je sinoć Saša Janković rekao, je veoma značajno za razumevanje političkih prilika u Srbiji i svega ovoga što se dešava u Srbiji i oko Srbije - rekao je Vučićević za TV Pink.

Kako je istakao glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer, ovo Jankovićevo priznanje raskrinkava jedan zločinački plan.

- To vam raskrinkava jedan strašan, monstruozan, zločinački plan nekih zapadnih centara moći. Kada taj ambasador pita to Jankovića, on aludira da bi možda oni mogli da pripomognu, da potpomognu, da doprinesu da Vučić umre od srca.

Vučićević je objasnio da se sve to što Janković priča dešavalo 2017. godine nakon predsedničkih izbora.

Foto: Printscreen TV Pink

- To o čemu govori Saša Janković to se, koliko sam ja razumeo dešavalo tamo posle onih izbora 2017. godine na kojima je on bio kandidat. Pa su posle toga pravili demonstracije da on bude premijer. U tom trenutku njemu neki ambasadori kažu "približi se Vučiću, izaberi koga hoćeš iz vrha SNS sa kim možeš da sarađuješ, a mi ćemo da sredimo da Vučić umre od srca. Strašno.

Svem postaje jasnije, kako kaže, kada vidite ponašanje nekih funkcionera iz SNS.

- Kada pogledate kako se ponašaju neki visoko pozicionirani funkcioneri Srpske napredne stranke i vrlo bliski, doskorašnji, saradnici predsednika države, i uparite to sa ovim informacijama, onda vam sve to postaje jasnije. Očigledno neko i dalje ima planove da na takav, ili na sličan način, na silu, bez izbora, u nekoj vanrednoj situaciji preuzme vlast. 

Na kraju, Vučićević se upitao šta će sada biti sa optužbama pristalica i predstavnika opozicije na račun medija koji već mesecima i godinama pišu o pretnjama predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- I šta ćemo sad, još bih hteo da pitam sve njih. Kada ovo znamo, šta ćemo sa svim vašim optužbama na naš račun.  Na račun nas medija koji o tome pišemo mesecima i godinama. Jel lažemo? Vaš Janković potvrđuje sve što mi pišemo. I? Biće da smo mi bili u pravu. Biće da su oni sve vreme, svesno ili nesvesno, plaćeno ili neplaćeno, učestvovali u tom zločinačkom planu, i to je strašno - zaključio je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 2 godine

Ako cujes da neko planira ubistvo ma koga, cak i zivotinje, MORAS da to prijavis da ne bi bio saucesnik! A kamoli sefa drzave! Zgranuta sam da neki ne prezaju ni od ubistva samo da se dokopaju vlasti i novca! Sreca, pa Srbi nisu glup narod!

slađa

pre 2 godine

Ove budalaštine samo bivši Zaštitnik građana, Saša Janković može da iznese u javnost na ovako blesav način. Stranci nisu planirali da ubiju Vučića, već su metaforički zaljubljivanje proglasili otkazivanjem Srca. Zna to i Vučić, ali kao što se vidi i sada je živ i zaljubljen u sebe i predsedničku i političku funkciju. Tada, u tom momentu, mogao je konačno da postane bolji čovek, ali nije. I mnogo toga bi bilo drugačije. Svakako ne groteskno u šta se pretvorila čitava politička scena. I veći deo društva. Bolje proverite smrt Vladimira Cvijana. Ona se stvarno dogodila u januaru 2018.

zora

pre 2 godine

Da covek ne poveruje u ovo sto cita. Eto kako osvajaju svet. Likvidiraju svakoga ko im smeta. Tako su se oslobodili Sadama, i mnogih drugih koji su im se suprostavljali drzeci uspravno glavu. I njima dolazi kraj,zna se da nicija ne gori do zore.

ZorA je svanula

pre 2 godine

Да ли је ико, икада, по питању безбедности председника Србије Вучића, био убеђен да му, као и нашој земљи, Запад мисли и жели добро? Ако и јесте, онда је тај неко био, или наиван, или необавештен... У сваком случају, у најдубљој и најглупљој заблуди...Од кад је Вучић успешно у руке узео кормило Србије, гнусни непријатељи српства и Србије су се множили са свих страна.Рачунали су бедници да ће, рушењем Вучића, срушити, обезглавити Србију. То се очитовало, не само бруталним нападима аутошовиниста., већ и свакодневним "порукама" из ближег и даљег окружења, из ЕУ, САД, од челника НАТО...Нису рачунали, црви љигави, да ће га народ све више ценити, поштовати, волети, желети на челу државе. Јер, притиснуто јаче, све јаче одскаче. Па тако и Србија, вођена Вучићем, сваким даном, све сјајнија, издиже се изнад свих злочиначких примисли и намера, од мржње и зависти трулог Запада. Чувајмо Вучића као зеницу ока, јер ћемо само тако очувати свој суверенитет, своје српство, православље и Србију, херојство, вишевековну тековину наших храбрих прадедова. Вучићевићева свака јесте на месту, а они, који га мрзе, могу само да му завиде на луцидности, поузданим информацијама, предвиђањима и погоцима у мету. И то, у сред среде!

Car

pre 2 godine

Treba uputiti protestnu notu svim ambasadama u srbiji.

NEBOJŠA BAKAREC: Ko je Vučiću radio o glavi?
Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Ko je Vučiću radio o glavi?

(Saša Janković svedoči kako su mu ambasadori najavljivali da će Vučiću da otkaže srce...) Posle intervjua Saše Jankovića televiziji „Nova S“ 13.09.2021., više se ne postavlja pitanje da li je neko radio o glavi predsedniku ili premijeru Vučiću, već se postavlja pitanje KO JE TO RADIO? Posle svedočenja Saše Jankovića u pomenutom intervjuu, postalo je nesumnjivo jasno da su strani krugovi (ambasadori) i „stratezi“ i pojedini iz opozicije, radili o glavi, tada premijeru Vučiću, pre i u toku predsedničke kampanje 2017. godine, i sigurno i na početku Vučićevog predsedničkog mandata. I to samo kroz prizmu svedočenja Saše Jankovića koje se jasno, odnosi na period 2016.-2017. U narednim godinama su Vučiću o glavi radili i neki novi ljudi, rekao je narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec. Njegov tekst prenosimo u celosti

14.09.2021

15:28

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija