• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer

16.09.2021

11:46

VI STE NAJVEĆI ZAGAĐIVAČI SVEGA DOBROG U SRBIJI! Đilas i Marinika napali Ne davimo Beograd, Ćutu i Želenovića!

Politika

VI STE NAJVEĆI ZAGAĐIVAČI SVEGA DOBROG U SRBIJI! Đilas i Marinika napali Ne davimo Beograd, Ćutu i Želenovića!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova radnica Marinika Tepić preko nedeljnika “Vreme” udarili su na pokret “Ne Davimo Beograd”, Aleksandra Jovanovića Ćutu, aktivistu pokreta “Odbranimo reke Stare planine” i predsednika stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojšu Zelenovića

Oni su u pomenutom listu, tekstom koji je objavljen, istakli da su upravo Ćuta i Zelenović najveći zagađivači svega dobrog u Srbiji!

Tekst koji nosi naziv “Predizborno zagađenje dobrih namera” govori o tome da su ljudi koji su učestvovali na protestu prepoznali da su zemlja, voda i vazduh ključne po pitanju golog opstanka, ali da su zarad amaterskih organizacija, neznanja, sujete i interesa sahranjene važne teme.

Foto: printscreen

Podsećanja radi, Dragan Đilas i Marinika Tepić svakodnevno vode najprljaviju kampanju protiv pokreta "Ne davimo beograd", Aleksandra Jovanovića Čute i Nebojše Zelenovića putem medija koji su upravo pod uređivačkom politikom Đilasa. Oni kontinuirano vode organizovanu hajku protiv zelenih stranaka i pokreta, gde se po svemu sudeći radi punom parom.

Nedavno se, u jednom od medija koji su pod kontrolom lidera Stranke Slobode i pravde  pojavio se tekst u kom ekološki aktivisti tvrde da je Ćuta zapravo privatizovao proteste i da mnoge organizacije nisu ni bile pozvane zbog samovolje Ćute.

On je ranije prozivao Ćutu i eko aktiviste da su “oteli” proteste, kako bi pravili političku kampanju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija