• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2021

14:24

UPRKOS SABOTAŽI DRAGANA ĐILASA! Dogovoreno! SVI IZBORI 3. APRILA!

Politika

UPRKOS SABOTAŽI DRAGANA ĐILASA! Dogovoreno! SVI IZBORI 3. APRILA!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je da ta stranka neće učestvovati u nastavku međustranačkog dijaloga, dok je, sa druge strane, u predlogu dokumenta predstavljenom predstavnicima opozicionih stranaka dogovoreno da svi izbori - predsednički, beogradski i parlamentarni budu 3. aprila

Predstavnici SNS i opozicionih stranaka koje ne žele učešće stranih posrednika u dijalogu dogovorili su se oko datuma izbora, kao i oko toga da svi izbori budu isti dan. 

Đilas je ocenio da je sporazum koji su dali evroparlamentarci neprihvatljiv jer ne nudi mehanizme za sprovođenje bilo čega i nazvao sve to što se dešava "farsom".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alexandar

pre 2 godine

Da mi je tvoj pileci mozgic 5 da se odmorim.

Zaharova

pre 2 godine

Ova opozicija od kad je dosla na vlast pre 10 godina samo sabotira,ne moze vlast posteno ni da krade samo neke sabotaze.

Lazni Bot

pre 2 godine

Ima sad na Pinku da krene rijaliti 24h sa velikim vodjom,velicanje zlatnog doba ekonomskog tigra i blacenje izdajnicke drugosrbijanske opozicije.

zozonbg

pre 2 godine

Bas tako. Ko voli, nek izvoli. Dosta popustanja.

Milan

pre 2 godine

A objavite ako smete šta je razlog da je opozicija odbila da potpiše sporazum. Šta to traže pa je veliki problem ispuniti.

Olja

pre 2 godine

Ko neće na izbore ne mora !!! Bez njih se svakako može !!! Daleko im lepa kuća !!!

Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Braavooooo... Pa jedva čekano ulicu.. Nemate toliko batinaša i narkodilera koliko ima ogorčenog naroda! Do pobede!! Gotovi ste zlikovci.

Biljana

pre 2 godine

Ionako smo znali da Djilas sprema ulicu,kao produkt svoje jadne politike i nemoci.

Mare

pre 2 godine

Osim Djilasa, druge opozicije nema. To se videlo na primeru Sapica.Glumio je opoziciju dok ga Vucic nije pozvao na sastanak.

Milan

pre 2 godine

Sramota me je što mi je Dragan Djilas zemljak jer je porijeklom iz Bosne, tačnije iz Martin Broda kod Drvara, čovjek bez obraza i srama koji nikad nije pomogao nama Srbima u Bosni dok je bio na vlasti.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija