• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2021

11:52

Povučen Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima! Vulin: STRANE ZAPADNE SLUŽBE PRIPREMALE NASILNE PROTESTE U SRBIJI!

Politika

Povučen Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima! Vulin: STRANE ZAPADNE SLUŽBE PRIPREMALE NASILNE PROTESTE U SRBIJI!

Podeli vest

Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima je povučen, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

 

"1903. godine u Beogradu su izbile krvave demonstracije, jer je policija donela uredbu po kojoj su kalfe morale da u legitimaciji imaju fotografiju. 2014. godine, Zakon o radu koji je promenio Srbiju, dočekan je demonstracijama i pretnjama pobunom. Obavezno ostavljanje otisaka prstiju bilo je napadano kao kršenje sloboda i označeno kao policijska represija. Pravno regulisanje postavljanja kamera koje bi prepoznavale lica i siluete i nemerljivo pomogle policiji da rešava ubistva i najteža krivična dela, napadnuto je od svih zapadnih nevladinih organizacija i njihovih finansijera i nalogodavaca. Borbom protiv svega novog u sektoru bezbednosti,  ubice i lopovi će biti malo sigurniji, a policija i građani će biti mnogo nesigurniji. Kamere koje su London učinile bezbednim napadnute su u Beogradu, ono što je dobro za građane EU označeno je kao represija za građane Srbije.

Obaveštajnim radom došli smo do informacija da je nekoliko stranih zapadnih obaveštajnih službi preko svoje agenturne mreže u medijima, nevladinim organizacijama i političkim partijama izvršilo medijsku pripremu za organizaciju nasilnih protesta koji za cilj imaju destabilizaciju Srbije. Njima srpske glave nisu bitne i spremni su da ih bacaju u besmislenim sukobima. Sagledavajući sve činjenice, predsednik Vučić me je zamolio da Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima povučem iz procedure. Predsednička se ne poriče, i ja ću to uraditi.

Ovo je moj lični poraz i ja ću snositi njegove posledice, ali i ovim putem želim da upoznam javnost da ću nastaviti da se borim za bezbednu Srbiju uprkos agentima i njihovim finansijerima. Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima je povučen, moraćete potražiti neki drugi razlog za krv na ulicama Beograda", saopštio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gargamel

pre 2 godine

Izvinite gospodine predsednice i gospodine ministre.Dokle ce te POPUSTATI a u korist ne vladinih organizacija, Srbo mrzaca i u korist tajkuna koji osim svog interesa ne vide nista.Dokle ce se trpeti Marinika Tepic, Djilas,Canak,CEDA, i svi drugi koji su protiv Srbije i Srbstva? Kada Ce se reci jednom to NE? Cekali se da izadju na crtu Srbin na Srbina. Hoce li neko stati javasluku stranim silama i ne silama? Zasto ne uradimo ko Madjari i Rusi.ZABRANITI SOROSEVE UNIVERZITETE I NE VLADINE ORGANIZACIJE I SVE DRUGE KOJI MISLE LOSE SRBIJI. PA I STRANKAMA KOJE SU PROTIV SRBIJE..DA IH NE NABRAJAM SADA.

živ je ćopo umro nije

pre 2 godine

Jedna partija da vlada kao u totalitarnoj Severnoj Koreji, ili tebi dražoj SFRJ... SNS talibana možeš da primetiš na kilometar!

Pero

pre 2 godine

Rat nije nikada završen niti će biti a vodi se na tisuću i jedan način protiv Srba gdje god oni bili Vatikanski ekstremizam i fašizam koji nikada nije procesuiran i fašizam koji je proizišao iz kapitalističkog liberalizma imperijalizam i kolonijalizam...Austrija je povješala dva miliona Srba,plus drugi svjetski Jasenovac koji proizlazi iz vatikanizma,oduzimanje teritorija od strane alijanse i atomsko oružje ozračene bombe...Srbija je u svakom trenutku napadnuta na prikriven i vidljiv način...djeca se trebaju od malena tako vaspitavati da u svakom trenutku mogu izgubiti život od takvih...na Kosovu se pljačka bogatstvo od imperijalizma i kolonijalizma i liberalnog fašizma vatikanizma...

Ljubiša

pre 2 godine

Vuline, da imaš malo morala, već bi dao Vučiću ostavku. Ovako si ostao kao popi*an. Ali... političari i moral su u velikoj svadji.

Boris

pre 2 godine

Zakon je bio sramotan, kao nesto iz Orelove 1984, ili Nemacke 30-ih godina proslog veka. Hvala Bogu da su videli reakcije naroda pa su odustali. Ovaj apsolutno nesposobni i 100 puta kompromitovani Vulin bi stvarno morao da podnese ostavku i zauvek ode sa javne scene. Ceo zivot nista pametno ni dobro nije uradio, samo parazitira i jede nas hleb.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija