• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

23.09.2021

23:20

ŠIPTARI NA SASTANKU SA ZLOČINCEM! Gervala se zahvalila Bilu što ih je "spasio" od IZMIŠLJENOG GENOCIDA!

Politika

ŠIPTARI NA SASTANKU SA ZLOČINCEM! Gervala se zahvalila Bilu što ih je "spasio" od IZMIŠLJENOG GENOCIDA!

Podeli vest

Samozvana ministarka spoljnih poslova i dijaspore lažne države Kosovo Donika Gervala sastala se danas sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom

Gervala je na Tviteru napisala da je imala veliku čast da razgovara o aktuelnim temama sa čovekom koji je, kako navodi, pomogao (tzv.) Kosovu da dobije (nepostojeću) nezavisnost.

- Bila mi je velika čast sastati se i razgovarati o aktuelnim događajima i međunarodnim poslovima sa bivšim predsednikom SAD Bilom Klintonom. Nikada nećemo zaboraviti da je odlučio da spasi naš narod od (izmišljenog) genocida koji se tad odvijao. On će zauvek imati posebno mesto u našoj istoriji i našim srcima - napisala je Donika Gervala.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 2 godine

Посебно место имаће његове цигарете код тебе.

Safko Njemanitz

pre 2 godine

verovatno se Klinton zabrinuo sad kad mu je NATO narkotrgovina iz Afganistana pukla da ce i klintonova Arkansas - Kosovo narkokokainska veza i klintonova vajnstajnova - epstajnova britanskosolomonska jezuitska pedofilska NATO trgovina decom sa Kosova da bude razotkrivena i narkokarteli koji su osnovali teroristicku kosovsku drzavu ce da budu raskrinkani a teroristicka nacisticka kriminalna ilegalna drzava hrvatska ce bas kao i ISIS BOsna biti proglasena kriminalnom zlocinackom SS nacistickom tvorevinom i neovisnost nacisticke hrvatske ce biti ponistena od strane Ujedinjenih Nacija a teritorija hrvatske ce se medjunarodnom zakonskom odlukom pripojiti Republici Srpskoj koja ce se zakonski u samoodbrani od terorizma i nacizma pripojiti Srbiji i tada ce hrvatska drzava postati srpska teritorija a hrvati ce postati nacionalna manjina kojoj ce se ukinuti latinica .

nekonebitan

pre 2 godine

Dao im Bog ono sto su Srbi doziveli od siptarskih terorista u zutoj kuci. Amin Boze!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija