• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

24.09.2021

11:22

Deset sekundi otkrile ko je Dragan Đilas

Politika

Deset sekundi otkrile ko je Dragan Đilas

Podeli vest

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem povodom uvreda na račun predsednika Vučića

Sav besmisao, ali nažalost i sušta istina o tome ko je Dragan Đilas i ko su njegovi instrumenti stala je u deset sekundi sramnog i redovno šizofrenog programa udarne pesnice Šolaka i Đilasa, dvojca Vidojković-Кulačin.

U bolesnoj potrebi da zabave svog isfrustriranog gazdu ovaj psiho par redovno u ime slobode medija targetira i udara na porodicu Aleksandra Vučića.

Besramno su im tema bili deca predsednika Srbije, brat, otac, a sada je na red došla i majka!

Isfrustrirani kao i njihovi vlasnici jer nisu više na državnim jaslama i zavise samo od svoje gledanosti, koja je prilično jadna, ovaj dvojac bolje za svoje dobro da potraži psihijatrijsku procenu, ili nadležni to da učine.

Međutim, ono što je daleko indikativnije od psihijatrijske pomoci ovim jadnim trbuhozborcima jeste surovost kampanje koju Dragan Đilas ne prestaje da vodi protiv Aleksandra Vučića.

Nemoćan pred rezultatima, isfrustriran i bezidejan zlostavljač kakav je i sam, Dragan Đilas  svakodnevno, organizovano i temeljno udara na porodicu Aleksandra Vučića.

I očigledno je da se neće zaustaviti, jer bedna i jadna kukavica poput Đilasa drugačije metode ne poznaje.

Šta očekivati drugo u politici od zlostavljača koji je pesničio ženu i tasta pred rođenom decom?

Hrabrost i poštenu borbu?

Teško!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija