• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2021

19:26

SAD SU KONAČNO SHVATILI! NATO pozvao na HITNU DEESKALACIJU na severu Kosova i Metohije!

Kosovo Online

Politika

SAD SU KONAČNO SHVATILI! NATO pozvao na HITNU DEESKALACIJU na severu Kosova i Metohije!

Podeli vest

Tek nakon što je država Srbija jasno pokazala da neće dozvoliti nikakav novi pogrom Srba na Kosovu i Metohiji i nikakve nove "oluje", NATO je danas pozvao na hitnu deeskalaciju na severu Kosova i Metohije

NATO je danas pozvao na hitnu deeskalaciju na severu Kosova i Metohije.

Portparol Alijanse Oana Lungesku poručila je u objavi na Tviteru da NATO poziva i Beograd i Prištinu da budu uzdržani, izbegnu jednostrane akcije i vrate se dijalogu.

- Mandat NATO i Kfora ostaje da se obezbedi sigurno i zaštićeno okruženje i sloboda kretanja za sve zajednice - navela je Lungesku.

Podsetimo, helikopteri i avioni Vojske Srbije nadletali su danas posle 16 časova administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom! Ova akcija VS izazvala je oduševljenje lokalnih Srba i istovremeno ogromnu paniku među specijalcima ROSU.

Informer objavljuje ekskluzivno snimke ove akcije srpske vojske!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 2 godine

Već je deeskalirala!!! Nema tablica na Kosovu koje izdaje srbija i može se ući može samo uz probne tablice koje izdaje Republika Kosovo i uz plaćanje takse od 5 evra! Vučko opet pravi predstavu za javnost!

Samo kažem

pre 2 godine

Prezime portparolke NATO-a nije LunGEsku,nego LunĐesku.Ko zna zašto je danas teško biti neobavešten.

ratko

pre 2 godine

goni se nato tamo gde ti je mesto zovi svoje majmune da se smire ne Srbiju. NATO Kreteni

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Cekajte malo. Zasto samo do 'administrativne granice' ? Zat ono tamo dalje nije Srbija ?

Milutin

pre 2 godine

Ajmo da roknemo jebene šiptarčiće i njihove pomagače

oleg

pre 2 godine

Bravo Vucic toje pravi srbin koj se bori za srpski narod .ZIVELA SRBIJA!

inspektor

pre 2 godine

sto se tice zakona i medjunarodnog pravnog i bezbednosnong sistema , Klintonovi pedofili Epstajn i Vajnstajn i rimskosolomonska robovlasnicka britanska oligarhijska pedofilska kruna i Nato SS-ISIS su izvrsili agresiju , bombardovanje nevine dece uranijumom i silovanje mirovne unije radnicke socijalisticke narodne Jugoslavije .

jova

pre 2 godine

Portparol Alijanse Oana Lungesku...kada vec koristi Tviter - trebalo je da poruci NATO snagama na Kosovu - da profesinalno obavljaju svoju duznost,a ne da naoruzavaju siptare i prave se blesavi kada se ovi igraju "ta-ta"(stara decija igra rata)!

Jovan

pre 2 godine

Koji KFOR da se suprostavi, nisu sposobni i ukoliko se šipci ne povuku NATO će zamoliti Srbiju da to završi što pre. Gutsreš je izneo stav Amerike, a jedini brz put za uključivanje Srbije u dogovor sa NATO je to i bezbolan način da se povuku sa Kim.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59