• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.09.2021

19:26

KESAR: ĐILAS OPET PRETI MOGUĆIM NASILjEM I HULIGANSTVOM

sns.org.rs

Politika

KESAR: ĐILAS OPET PRETI MOGUĆIM NASILjEM I HULIGANSTVOM

Podeli vest

Još jednom po ko zna koji put smo mogli čuti laži iz usta tajkuna Dragana Đilasa. Danas je na redu bio metro. Po ustaljenom receptu, bivši gradonačelnik, koji je Beograd za vreme njegove vladavine zadužio za 1,2 milijaradi evra, opet je slagao. I to radi svaki dan, izjavio je poslanik SNS Dejan Kesar

 

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti:


 "Za razliku od vremena kada je Beograd koristio kao privatnu prćiju da bi preko njegove Multikom grupe zaradio 619 miliona evra, Beograd je danas moderna prestonica. I takva zaslužuje najmoderniji metro sistem. Kao što smo završili pristupne saobraćajnice na mostu na Adi, koji je građane Beograda koštao 900 miliona evra zbog burazerskih kombinacija Dragana Đilasa, završićemo i metro. Jedini stručnjaci koji su postojali do 2012. godine su bili ljudi okupljeni oko Đilasa koji su samo gledali kako da preko gradskih preduzeća i ustanova, novac građana Beograda, strpaju sebi u džep. Po oprobanom "burazerskom" receptu. Nisu ih zanimali Beograđani kao što ih ni danas ne zanimaju. Zanima ih samo vlast, funkcije i gradski budžet kako bi opet krali i kupovali stanove i najskuplje automobile. Rekao je Dragan Đilas da na Beogradu na vodi niko ne živi. I slagao je opet. Potez nekadašnjeg savskog nasipa koji je bio ruglo je danas ponos Beograda. I to svi vide. Kao što smo svi mogli da vidimo kako je Đilas uništio Beograd postavljanjem podzemnih kontejnera, sečom platana u Bulevaru, renoviranjem Bulevara Kralja Aleksandra. Na njemu svojstven način opet je napao medije koji nisu bliski njemu i bivšem tajkunskom režimu kako ne bi mogla da se čuje istina. A istina jeste da se oni danas ponose druženjem sa osuđenim kriminalcima i da su im oni danas sredstvo za napade na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Dobri su im kriminalci ali sada im nije dobra Tanja Fajon. Jer nije uspela da ih bez izbora dovede na vlast. Spisak lepih želja Đilasa i ostalih satelitskih stranaka okupljenih oko njega je ostao samo spisak pustih želja. I sada kada znaju da više nemaju podršku onih u koje su polagali sve nade, opet prete mogućim nasiljem, razbijanjem, huliganstvom. To je Đilasov drugi način da dođe na vlast. Kao što su ih prozreli evropljani tako su ih prozreli i građani Srbije. Napada Đilas i narodne poslanike SNS-a jer svaki dan iznose nova saznanja o njegovom kriminalu i burazerskim kombinacijama koje su mu obezbedile 619 miliona evra koje je pohranio po belom svetu i zbog svega toga kulturna, pristojna i poštena Srbija daje podršku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici. Znaju oni odlično ko je obezbedio veće plate, penzije, nove puteve, nove fabrike, bolnice. Isto tako znaju da danas Srbija nije više džak za udaranje i da je danas Srbija moderna, jaka, stabilna. Sve je to Srbija uspela zahvaljujući patriotskoj i odgovornoj politici Aleksandra Vučića i uveren sam da će ta politika dobiti najveću podršku građana na predstojećim izborima u 2022. godini. Samo na taj način nastavljamo putem razvitka, prosperiteta i boljeg života za sve građane Srbije. A Đilasu i ostalim secikesama je ostalo samo da se služe lažima jer oni drugi program nemaju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija