• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2021

19:38

ODBORNIČKA GRUPA U TRSTENIKU: Evo zašto ćemo PODRŽATI VUČIĆA NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA!

Politika

ODBORNIČKA GRUPA U TRSTENIKU: Evo zašto ćemo PODRŽATI VUČIĆA NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA!

Podeli vest

Odbornička grupa: "Mario Spasić-Uvek za rodni kraj" u Skupštini opštine Trstenik saopštila je danas da poziva Aleksandra Vučića da se kandiduje za novi predsednički mandat i da će podržati Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima

Dalje u saopštenju se navodi da je Odbornička grupa: "Mario Spasić-Uvek za rodni kraj" za dva meseca kampanje postigla takav rezultat da je druga po snazi u lokalnom parlamentu, ali ako se analizira i državni nivo rezultat je veći i od SPS i SRS i POKS i svih ostalih grupa građana koje su učestvovale na izborima.

Ova odbornička grupa dalje navodi da nije do vlasti u Trsteniku, ali da su kroz svoje delovanje pokazali principijelnost i u korektnim kritikama i u realnim pohvalama SNS-a i da s toga cene da Aleksandar Vučić mora ostati na čelu Srbije kako bi se sa jedne strane nastavio napredak i razvoj, a sa druge strane zaštitila Srbija od inostranog faktora zainteresovanog za podanički položaj Srbije.

"Dobro pamtimo vreme kada su premijeri bili podanici i išli u ambasade kako bi dobili dnevni red za sednicu Vlade, ali pamtimo i neaktivne predsednike koji su gledali propast i čerupanje Srbije. Zato, bez ikakve političke trgovine, 6 meseci pred izbore, jasno saopštavamo da podržavamo Vučića za novi predsednički mandat i pozivamo ga da se ponovo kandiduje. To očekuju naši glasači i svi oni koji podržavaju dalje jačanje i dalji napredak naše jedine Srbije" - stoji u saopštenju Odborničke grupe: "Mario Spasić-Uvek za rodni kraj" u trsteničkom parlamentu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SPASIĆ APELUJE NA LAJČAKA: Sprečite genocidno šikaniranje Srba na KiM!
Politika

SPASIĆ APELUJE NA LAJČAKA: Sprečite genocidno šikaniranje Srba na KiM!

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost apeluje na Miroslava Lajčaka, specijalnog predstavnika Evropske unije za dijalog između Beograda i Prištine, da Prištini naredi potpuno poštovanje Briselskog sporazuma i tako zaštiti ljudska prava nealbanskog življa na Kosovu i Metohiji

20.09.2021

13:49

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija