• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2021

14:44

NEĆEMO DA DOZVOLIMO PONIŽENJE NI SRBIJE, NITI NJENIH GRAĐANA!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

NEĆEMO DA DOZVOLIMO PONIŽENJE NI SRBIJE, NITI NJENIH GRAĐANA!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadore zemalja članica Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i šefa Delegacije Evropske unije, koji su zatražili deeskalaciju krize na severu Kosova i Metohije

 

Predsednik Vučić je ovom prilikom objasnio poziciju Srbije.

"Posvećeni smo očuvanju mira i poštovanju Briselskog sporazuma, ali nikako nećemo da dozvolimo poniženje ni Srbije, niti njenih građana", rekao je predsednik Vučić.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sima

pre 2 godine

Ubedjen sam da ce predsednik uraditi ono sto je najbolje za nas narod!

Perica

pre 2 godine

Veoma dobar i koristan sastanak nam sledi,tema Kosovo sigurno.

Danka 123

pre 2 godine

Mi svakako jesmo za mirno resenje jer bnas jedini cilj jeste da ne bude narusena i ugrozena stabilnost i mir naseg naroda kao osnovno ljudsko pravo ali to ne znaci da cemo dopustiti ponizenja i ucene, sve ima svoje granice.

Baća

pre 2 godine

Predsedniče i vrhovni komandante, ne popuštajte, ko boga Vas molim! Njihovo razulareno čedo je sve ovo izazvalo, uz njihovu prećutnu podršku, a sada Srbija treba nešto da deeskalira. Stara i odvratna igra. Budite odlučni i dosledni. To očekujemo od Vas. Kurti na početne pozicije, pa onda pregovori. Ne dozvolite da Vas lažljivi Zapad uvuče u svoju igru.

srba

pre 2 godine

Nazalost Tanja, nas predsednik je odlukom da ode na razgovor u Brisel pristao na klanjanje ne nikome vec licno Kurtiju. A koliko sam samo bio ponosan, kao i cela Srbija kad je saopstio NE - dosta vise pri cemu je glumio odvaznost i odlucnost! Nazalost, nema on hrabrosti da istraje iako ga narod podrzava vec je pristao na ponizenje cele Srbije i na nametanje Kurtijevih zahteva. Koliko sam pre par dana bio ponosan toliko sam sada ponizen!

zoran

pre 2 godine

Ako si im vec rekao sta mislis, sto si ih primio?

srba

pre 2 godine

Vucicu, ni slucajno ne ponizavaj Srbiju! Niko je ne ponizava vise od tebe! Molim te poslusaj narod koji je ceo uz tebe i NE ODLAZI U BRISEL - narod ti to ne dozvoljava! Prvo vracanje na stanje od pre 20. septembra, pa onda zvanicno saopstenje Brisela da li postoji sporazum ili ne i da saopste datum formiranja ZSO, pa onda slobodno idi. Oni su nezvanicno saopstili da za njih sporazum postoji i rekli su istinu, nisu nas slagali. Ali postoji samo u delu zahteva koji Srbija mora da ispuni. Ako sada odes da razgovaras o situaciji koju je Kurti stvorio i nametnuo uz podrsku EU, NATO i SAD, onda odmah pitaj Kurtija i EU i NATO i SAD sta im jos treba. Nemoj da trosis narodne pare za odlazak na noge Kurtiju svake nedelje vec odmah potpisi nezavisnost Kosova, potvrdi svoju saglasnost za pogrom Srba i zamoli ih da ti isporuce mapu sa teritorijama Srbije koje im jos trebaju i odmah potpisi.

Baća

pre 2 godine

Srbo, nažalost, opet smo poniženi lukavom i odvratnom igrom Zapada, na koju Vučić, bez ikakve potrebe, pristaje po ko zna koji put. Umesto da odbije pregovore sa ovim akbanskim ekstremistom i šovinistom, on zarad lažnog mira pristaje na njegove ucene. Brisel? Šta on uopšte predstavlja i garantuje? NIŠTA. Umesto da iskoristi ogromnu podršku naroda u Srbiji i na KiM, kao i Rusije koja može da nas zaštiti, Vučić pristaje na lažljivu igru Zapada koji već 13 godina, na teritoriji Srbije, ljulja svoje derište. Strašno sam razočaran i mislim da je ovo samo korak ka potpunoj kapitulaciji. Predsedniče, nije sve u autoputevima, fabrikama i bolnicama za koje Vam skidam kapu, već i u odbrani elementarnog dostojanstva srpskog naroda koji se ovim činon ponižava. Mir - DA, ali ne po cenu poniženja. Ne idite u Brisel! To je, siguran sam, poruka većinske Srbije.

Jeca

pre 2 godine

Predsednk treba samo ostro sa albanskim pregovaracima!

Goca

pre 2 godine

Naravno da cemo pokusati mirnim putem da branimo mir i sigurnost naseg naroda.Necemo dopustiti ponizenja.Nas predsednik je uvek radio samo najbolje za svoj narod tako ce i sada biti.

milankukic

pre 2 godine

predsednice tvoje je da držiš rec rekao si da nema pregoovora ako albanci neodu sa granice i ako ne formiraju zajednicu Srpskih opština nek bulumenta koja je to potpisala i ispoštuje a ti samo traži referendum za dalj pa da vide ti osvajaci i tlacitelji naroda po svetu da Srbija nije zrno zoba da je svi zobaju

Morgen

pre 2 godine

Prosto covjek da ne povjeruje, koji odmjer snaga u pregovorima jedna manja zemlja i........, Sok za oci. A narod ne razumije, i dalje ceka demokratiju.

Mima

pre 2 godine

Dosta se Srbija povlačila i izvinjavala konačno je neko rešio da im kaže ne.

DAnka

pre 2 godine

Neka se ne zavaravaju ambasadori kvinte ako misle da će Srbija pristati na njihove ucene i poniženja.

Ceca

pre 2 godine

Srbija neće dozvoliti da joj ponižavaju građane.

lIna

pre 2 godine

Beograd je za mir i mirno rešenje svakog problema ali ne i za ponižavanje žitelja severnog dela Kosova.

Milijana

pre 2 godine

Srbija je oduvek bila za dogovor za razliku od Prištine.

Mima

pre 2 godine

Mora se rešiti problem jer dosadašnje ponašanje Kurtija nikome ne donosi dobro.

mimi

pre 2 godine

Dosta su Srbiju gazili i ponižavali. To više neće proći.

Ruza

pre 2 godine

Srbija je sada jaka i stabilna zemlja, necemo vise dozvoliti ponizenja, necemo dozvoliti da se desi pogrom.

Tanja

pre 2 godine

Srbija je uvek bila za dogovor za razliku od Pristine.

Maja

pre 2 godine

Srbija je uvek bila posvećena očuvanju mira i stabilnosti, poštuje sve sporazume koje smo potpisali za razliku od Prištine koja samo izaziva incidente.

Ivana

pre 2 godine

Nećemo da dozvolio da građani na severu KiM pate vreme je da VS reaguje. Nikada više ne možemo da Srbija bude poniženjena od strane albanskih terorista.

Ivana

pre 2 godine

Srbija se više neće ponižavati.Srbija se danas cela razvija i gradi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

Milan

pre 2 godine

Očuvanje mira i stabilnosti, zalaganje za dijalog I kompromisno rešenje, ali ne i ugnjetavanje našeg naroda, to ne!

Ana

pre 2 godine

Verujemo da ce se naci neko kompromisno resenje. Srbija zeli da sacuva mir, ali takodje nece dozvoliti da svi pljuju i gaze Srbiju.

Darko

pre 2 godine

Србија је увек за мир и стабилност, нема потреба за овим немирима од стране Албанаца.

Ana

pre 2 godine

Мир је најбитнији на свету, морамо да негујемо добре односе са земљама у региону као и комшијксим државама!

Vlada

pre 2 godine

Понижавање Срба је некима то као храна, али то се десити неће више!

Ana

pre 2 godine

Ne damo na sebe! Ali smo uvek za saradnju koju ne treba niko izigrati.

JadrankaP

pre 2 godine

Nikakva Kvinta nas neće ponižavati ni ucenjivati dok nam je Vučić predsednik! Sikter odavde, bre!

Mitic Srdjan

pre 2 godine

Nisu nasi ljudi dole tikve bez korena, ako treba ustacemo svi kao jedan i srcem dusom i zivotom bracu na Kosovu, nasem Kosovu braniti !

Sanjalica 0309

pre 2 godine

Srbija će zaštititi interese Srba na KiM. To je njena obaveza.

Vesna3112

pre 2 godine

Zemlje Kvinte da uspostave kontakt sa Kurtijem i urazume ga

Anja

pre 2 godine

samo napred predsednice,ne sumnjam da ce te naci resenje koje je najbolje za nas narod.

Marija

pre 2 godine

Ocekujem podrsku od politicki najmocnijih drzava i resenje problema na granicnim prelazima na KiM

Olivera

pre 2 godine

Ni ne trebamo da pristanemo na tudje ucene... Srbija ce se boriti!

Snežana

pre 2 godine

Predsednik se svim silama bori za svoj narod i uradice ono sto najbolje za sve nas.

Nena

pre 2 godine

Pogrešno mesto su izabrali ambasadori da traže deeskalaciju sukoba sa Aleksandrom Vučićem, koji se zalaže za politiku mira.Uzročnik sukoba je Priština i Albanci , jedini koja krše sporazume koje su njihovi predstavnici potpisali. Zato EU i zapad moraju svoje čedo da vaspitaju da ih sluša i da odreaguje bar malo...

Nena

pre 2 godine

Ambasadori nisu izabrali pravo mesto da traže deeskalaciju sukoba ,kod Aleksandra Vučića, koji se zalaže za politiku mira i stabilnosti, uzročnik sukoba su Priština i Albanci , jedini koji krše briselski sporazum koji su njihovi predstavnici potpisali. Zato EU i zapad,reagujte na svoje pelene i smirite ih....

Nena

pre 2 godine

Ambasadori moraju izvršiti pritisak na Prištinu, kako bi prestale tamošnje samozvane vlasti da krše sporazume koje su potpisali pod okriljem EU. Srbija svakako želi da očuva mir i stabilnost u regionu,da vodi politiku mira,stabilnosti ali ne po cenu ponovnog stradanja našeg naroda.

Dragan

pre 2 godine

Eu je smejurija I nesposobna tvorevina koja nas usput zajebava.

Dragan

pre 2 godine

Najpre rasčistiti sa EU dali želi da bude neutralna ili je i dalje na strani Albanaca sa KIM-a.

Dragan

pre 2 godine

Zapadne zemlje moraju imati pun respekt prema Srbiji, dosta je bilo tolerancije i na ovakav način se ne može postignuti mir na Balkanu.

Dragan

pre 2 godine

Dzaba Pristini zastrasivanje, nece nas zastrasiti a ponajmanje oteti ono sto nam pripada.

Mikica

pre 2 godine

Ne trebamo to da dozvolimo, i mi smo necija deca, i razumni ljudi. Borimo se za sebe i svoje ciljeve.

Marijana

pre 2 godine

Nećemo dozvoliti nova poniženja i pogrome.

Neca

pre 2 godine

Srbija je uvek bila za mir i zeli sve mirno da resi!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija