• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2021

12:51

Tadić ponovo podsetio narod zašto je bivši, otišao da gleda fudbal kad je Rosu udario na srpski narod dugim cevima!

Politika

Tadić ponovo podsetio narod zašto je bivši, otišao da gleda fudbal kad je Rosu udario na srpski narod dugim cevima!

Podeli vest

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ponovo je podsetio narod zašto je bivši, jer je za svoje sitne šićardžijske interese spreman da proda sopstveni narod na Kosovu i Metohiji, saopštila je Srpska lista

- Jednostrane akcije Prištine praćene udarom Rosu koje danas imamo direktna su posledica pogubne politike upravo Borisa Tadića i njegovih najbližih saradnika. 

O tome koliko je i kako branio srpski narod, Tadić je najbolje pokazao kada je pobegao u Rumuniju, dok je Kosovo proglašavalo nezavisnost. 

Vuk dlaku menja, ali ćud nikad, pa je Tadić i sada hrabro otišao u Ukrajinu da gleda prvenstvo u fudbalu, dok je Rosu na srpski narod udario dugim cevima i oklopnim vozilima. 

Zato naš narod na Kosovu i Metohiji bezrezervno veruje predsedniku Aleksandru Vučiću koji se danonoćno bori za naše interese, dok su Tadić i njegovi satrapi prvi kada treba da se udari na srpski narod ili pobegne preko granice - zaključuju iz Srpske liste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hapse Srbe za ono što je Priština ratifikovala!
Politika

Hapse Srbe za ono što je Priština ratifikovala!

Srpska lista najoštrije je osudila neosnovano privođenje Srba koji su, kako navode, u skladu sa Briselskim sporazumom koji je deo pravnog sistema Prištine pozivali na ispunjenje obaveza Prištine i formiranja Zajednice srpskih opština

23.09.2021

11:56

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija