• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2021

18:25

ŠOVINIZAM ĐILASOVSKIH UREDNIKA NEMA GRANICE! Kesić nazvao Nevenu Đurić "OVO", kao da je stoka, a ne ljudsko biće!

Politika

ŠOVINIZAM ĐILASOVSKIH UREDNIKA NEMA GRANICE! Kesić nazvao Nevenu Đurić "OVO", kao da je stoka, a ne ljudsko biće!

Podeli vest

Zoran Kesić je još jednim komentarom u svojoj emisiji na TV Nova pokazao da đovinizam đilasovskih urednika nema i ne zna za granice

On je u novoj epizodi svoje emisije nazvao narodnu poslanicu Nevenu Đurić "ovo".

Sve je to, kao posbnu vest odradio i portal pomenute TV Nova.

Foto: Printscreen

"Kesić o gostvanju besne naprednjakinje na RTS: Šta je ovo, sunce ti poljubim?" glasi naslov na portalu Nova S.

Ali tako izgleda đilasovski urednicishvataju sve, pa obrazovanu, pristojnu devojku koja može da im bude sestra ili ćerka, nazivaju "ovo", kao da nije ljudsko biće nego stoka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni bot

pre 2 godine

Sta je ovo sunce ti poljubim,kakva je ovo vest

Darjan

pre 2 godine

Kesic je kralj politickog kabareta I satire I on nam svaki put kaze istinu to jest da je car Go. A car je ON (onaj Koji o svemu odlucuje u Srbiji). A ova djevojcica bi trebala da se srami sebe I svojeg bezobraznog nastupa.

sns

pre 2 godine

Vidojkovića za predsednika, Kesića za ministra kulture, Kulačina za ministra informisanja!!! Da bagra padne!!!

Dragana

pre 2 godine

Uopšte nije nju nazvao "ovo" nego je za njenu govoranciju rekao "šta je bre ovo".Pa da li stvarno mislite da niko neće pogledati emisiju?I da veoma duhovit čovek.Izuzetan komičar na neuvredljiv način udara pravo u glavu za razliku od recimo prepotentnog Ivanovića.

Vla

pre 2 godine

Izgleda da su oni ti koji su ovi ili oni, bezimeni, zamolio bih vas da ne vredjate zivotinje uporedjujuci ove sa zivotinjama

djordje anunaki

pre 2 godine

Zoran Kezic je pedercina pa mu je srednji rod najblizi po opredelenju, pederima ne treba zamerati takve gramaticke greske.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija