• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2021

16:04

"Srpski svet" jedina brana "velikoj Albaniji"! Sve što se dopusti Šiptarima neće moći da se zabrani Srbima!

Informer

Politika

"Srpski svet" jedina brana "velikoj Albaniji"! Sve što se dopusti Šiptarima neće moći da se zabrani Srbima!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je na izjavu koju je dao premijer Albanije Edi Rama o težnji ujedinjenja Albanije i lažne države Kosovo

- Kada premijer Albanije Edi Rama kaže da je zadatak njegove političke karijere "ujedinjenje Albanije sa (tzv.) Kosovom" ćute sve balkanske zemlje, ćuti i Unmik koji po Rezoluciji 1244 kontroliše Kosovo i Metohiju, a EU neća da izda ni svoja čuvena saopštenja u kojima poziva "obe strane na uzdržanost". Kada ja, koji nisam premijer Srbije, u svoje ime pozovem na političko jedinstvo svih Srba i kažem da je zadatak moje generacije stvaranje "Srpskog sveta" , onda se ceo region oglasi a i EU ima šta da kaže", izjavio je srpski ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući Ediju Rami koji je rekao da je cilj njegove političke karijere da se "Albanija ujedini sa (tzv.) Kosovom".

"Zato što svi ćute o "velikoj Albaniji" Srbi moraju da govore. Sve što se dopusti Šiptarima neće moći da se zabrani Srbima. Jedina brana "velikoj Albaniji" i jedina snaga koja će Srbima omogućiti da drugi ne odlučuju o nama je srpsko političko jedinstvo i stvaranje "Srpskog sveta". Nadam se da će svi koji ćute o Raminom priznanju da stvara "veliku Albaniju" ćutati i kada mi Srbi govorimo o "Srpskom svetu" - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vojin

pre 2 godine

Т А Ч Н О !!! С.Н.С. (САМО НАПРЕД СРБИЈО) МИСАО ИМА НЕОГРАНИЧЕНУ МОЋ!!! Б Р А В О !!!

tečo iz Kanade

pre 2 godine

Ta SNS misao strašno podseća na nacističku ideju Lebensraum. Ministar Volina glumi, po potrebi, malo marksistu, malo nacionalistu. Ovaj nikada neće znati kako je to biti iskreni srpski rodoljub i pravoslavac. Njega zanimaju samo vlast i pare.

Borac R SRPSKE

pre 2 godine

SVE TO RADITE DA BI DALI VETER U LEDJA DODIKU.ZBOG NJEGA CE I VUCIC IZGUBITI POVERENJE NARODA A I MEDJUNARODNE ZAJEDNICE.

Trivun

pre 2 godine

Pojasnite gospodine Vulin kako zelite uspostaviti srpski svet u Hrvatskoj I BiH? I sta cemo sa Sandzakom?

Goran

pre 2 godine

Odlican odgovor Vulina kao uvek.Svidja mi se njegova retorika. Jedna od najbolji na politickoj sceni Srbije!

Smrad

pre 2 godine

Rama i Albanija nisu napali većinu svojih komšija i proterali u ima Albanskog jedinstva milione ljudi

Ja

pre 2 godine

Kako nisu? Sa Kosova i Metohije, iz Hr, iz Federacije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija