• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2021

11:58

SAZNAJEMO! Vučić kod Putina 25. novembra!

Politika

SAZNAJEMO! Vučić kod Putina 25. novembra!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom 25. novembra u Moskvi, saznaje Informer iz diplomatskih izvora

Dvojica predsednika razgovaraće o problemima na Kosovu i Metohiji, o ceni gasa i o aktuelnoj gasnoj krizi u Evropi.


Podsećamo, Srbija danas dobija gas po ceni od 270 dolara za 1.000 kubnih metara, dok se njegova cena na berzi kreće između 1.000 i 2.000 dolara. Očekuje se da će Srbija i po novoj formuli dobijati gas po povoljnoj ceni.


Predsednik Srbije se poslednji put sastao sa Putinom u junu prošle godine, kada je prisustvovao vojnoj paradi povodom obeležavanja 75-godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu.


Predsednici dve države su od tada više puta razgovarali telefonom o svim ključnim političkim pitanjima i celokupnoj situaciji u regionu i svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 2 godine

Divno je čuti ovo, nadam se da će poseta proći u najboljem redu

David

pre 2 godine

Putin je uvek tu za razgovor sa Vučićem, to je svakako za pohvalu i ponos

Gorica

pre 2 godine

Putin je uvek uz Srbiju i pruđa nam veliku podršku

Lana

pre 2 godine

Rusija se uvek pokazala kao dobar oslonac za nasu zemlju.

Sinisa

pre 2 godine

Pravu podrsku imamo od Putina, oni su stabilni i jaki.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija