• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.10.2021

13:05

VUČIĆ SE SUTRA SASTAJE SA DŽONIJEM DEPOM I MILOŠEM BIKOVIĆEM!

Fotoliustracija/Beta/Reuters/Tanjug

Politika

VUČIĆ SE SUTRA SASTAJE SA DŽONIJEM DEPOM I MILOŠEM BIKOVIĆEM!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se sutra s holivudskim glumcem, muzičarem i filmskim producentom Džonijem Depom i glumcem Milošem Bikovićem povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji


Pres služba predsednika najavila je sastanak za 15 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a medijima će nakon toga biti prosleđeno saopštenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 2 godine

Velika čast je ugostiti svetski poznatog glumca.

aca

pre 2 godine

Zadovoljstvo i privilegija je biti sa ovakvim glumackim velicinama

sasa

pre 2 godine

Uvek je lepo biti u drustvu filmskih legendi i onih pravih glumaca poput Depa i Bikovica, nadamo se da ce to doprineti da nasa filmska industrija dobije mogucnost snimanja nekog filma ovde kod nas

nenad

pre 2 godine

Milos Bikovic je Srbiju predstavio u najboljem svetlu sirom sveta, nadamo se da ce njegova slava privuci da se i kod nas filmska industrija ojaca i razvija se

Maja

pre 2 godine

Uspešni u svemu što rade ova dvojica glumaca a lepo je kada im predsednik oda počast i ugosti ih.

Nena

pre 2 godine

Nadamo se da će projekat biti uspešan kako kod nas tako i na svetskom nivou.

Vesna

pre 2 godine

Jedan vid promocije naše zemlje u najboljem svetlu.

Živoslavka

pre 2 godine

Волела бих и ја да упознам и Биковића и Џонија Депа. Јако је лепо бити на састанку са њима.

Aleksandra

pre 2 godine

Iskreno se nadam da će se Džoni odlično provesti u Srbiji i otići iz naše zemlje sa puno dobrih utisaka

Tamara

pre 2 godine

Nas predsednik ce se potruditi da pokaze Srbiju na najlepsi nacin jer je zaista velika cast ogostiti tako uspesne glumce.

Tamara

pre 2 godine

Bikovic je nas ponos. On je Srbiji doneo veliki uspeh i ugled.

Tamara

pre 2 godine

Ove glumacke legende ce imati susret sa nasim predsednikom i to je ono sto nas jako raduje.

Bojan

pre 2 godine

Imamo odlične glumce i potencijal za razvoj filmske industrije i filmskog turizma.

Dana

pre 2 godine

Dzoni Dep je prijatelj Srbije i drago mi je sto ce nas opet posetiti.

Ana

pre 2 godine

Jedna lepa saradnja sa poznatim holivudskim glumcem koja je iznedrila animirani serijal " Pafini", koji ce voleti deca celog sveta.

Zoran

pre 2 godine

Ovo je dokaz da se Srbija razvija i napreduje u svim segmentima! TO je zaista ogromna stvar i zvuči potpuno nestvarno! Zamislite da vam je neko pre deset godina rekao da jedna takva veličina kao što je Džoni Dep dolazi u Srbiju na promociju animiranog ostvarenja koje je proizvedeno u Srbiji!! Verovatno biste se samo nasmejali.

jana

pre 2 godine

Sigurno ce Dzoniju Depu biti lepo u Srbiji. Mi smo pravi domacini. Velika cast je sto svetski poznati glumac posecuje nasu zemlju.

Sava

pre 2 godine

Prelepo je čuti ovako nesto,bas se radujem ovom susretu.

Dragance

pre 2 godine

Kakva cast ugostiti ovako velika glumacka imena

Milka

pre 2 godine

Dva veoma talentovana glumca, obozavam ih obojicu. Ovo je cas biti u prisustvu ovakvih umetnika, jos imaju i oni cast da ih doceka nas predsednik.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija