• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2021

13:48

Srbija je nekad bila "Tamo daleko", a danas je svima blizu i svi bi s njom da sarađuju! Zato medijima u regionu Vučić smeta i kad peva!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

Srbija je nekad bila "Tamo daleko", a danas je svima blizu i svi bi s njom da sarađuju! Zato medijima u regionu Vučić smeta i kad peva!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, komentarisao je, gostujući na TV Pink, to što su neki mediji u regionu napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je pevao pesmu "Tamo daleko"

- Neki mediji u regionu su napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je pevao pesmu “Tamo daleko”. Nije ta pesma nastala ni juče, ni prekjuče, ni 2012. godine. To je pesma koja je nastala mnogo pre i govori o golgoti srpskog naroda koji je u Prvom svetskom ratu oslobodio sve ostale narode na prostoru bivše Jugoslavije. I mi se svi ponosimo sa tom pesmom - rekao je Palma i dodao:

- Srbija je nekada bila “tamo daleko”, a danas je Srbija blizu svima, kao kuća na Balkanu svim evropskim državama čak i za SAD. Danas svi hoće da sarađuju sa Srbijom. To se vidi po broju investitora iz celog sveta koji dolaze u Srbiju. A zašto? Zato što je Srbija u vrhu svih svetskih lista i Svetske banke i MMF, a mi u tim komisijama nemamo rođake. I to je razlog zašto napadaju Srbiju. Zbog njenog ogromnog ekonomskog uspeha - poručio je Marković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Albanci, manite se Kurtija i svih koji zagovaraju mržnju - tražite od Brisela viznu liberalizaciju, da možete da putujete! /video/
Politika

Albanci, manite se Kurtija i svih koji zagovaraju mržnju - tražite od Brisela viznu liberalizaciju, da možete da putujete! /video/

Aljbin Kurti je izgubio gotovo sve opštine i gradove na Kosovu i Metohiji na lokalnim izborima. To je znak da mladim ljudima, Albancima na Kosovu i Metohiji nije do rata, iako nekoliko država iz Evropske unije i SAD stalno daju Prištini instrukcije da radi nešto protiv Srbije. Tražite, vi Albanci sa Kosova i Metohije, da vam Brisel da viznu liberalizaciju, da možete da putujete, to je vaš interes, a nije vaš interes da dolaze na sever Kosova i Metohije jedinice ROSU sa dugim cevima i oklopnim vozilima i provociraju sukobe i pucaju na Srbe, poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV Pink

19.10.2021

12:25

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija