• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2021

08:20

Divljački napad privatnog Đilasovog biltena na sina predsednika Vučića je šamar celoj Srbiji!

Politika

Divljački napad privatnog Đilasovog biltena na sina predsednika Vučića je šamar celoj Srbiji!

Podeli vest

Divljački napad privatnog Đilasovog biltena na sina predsednika Vučića je šamar celoj Srbiji. Izlišno je objašnjavati da po sredi nije opoziciono delovanje već divljanje po Srbiji veoma opasne privatne kriminalno-medijske hobotnice, istakao je Marko Đurić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

- Na delu je pažljivo osmišljeni napad na naše vitalne institucije, ali i na ljudskost, na svaki trag zajedništva i jedinstva u Srbiji, na bazične vrednosti našeg društva. Poternice i mete koje bahati tajkun i kriminalac crta deci predsednika naše zemlje ugrožavaju ličnu bezbednost i dobrobit svih nas.

- Radi se o predsedniku Vučiću i o njegovoj porodici, ali radi se i o svim ostalim građanima Srbije. Smatram da je neophodna mobilizacija i jasna i odlučna reakcija nadležnih institucija, stručne i najšire javnosti, kako bi se ova pojava primenom svih zakonitih i raspoloživih sredstava konačno i u potpunosti sasekla u korenu i iskorenila iz našeg društva jednom za svagda, a počinioci iste bili pod hitno privedeni.

- U našem društvu mora vladati elementarni red i ovakvo neviđeno gaženje osnovnih ljudskih prava i sloboda ne sme dalje biti tolerisano. Ovo navodim potpuno svestan činjenice da se naša zemlja u prethodnom periodu nalazila na meti neosnovanih kritika vezanih za stanje u medijskoj sferi, ali i poznajući lično stalne žrtve ove harange, za koje znam da bi i da jesu za Srbiju i teže stvari izdržali. Stepen društvene opasnosti od ovakvog divljanja smatram veći od neutemeljenih kritika onih u zemlji i izvan nje koji bi svakako tražili razloga za kritiku - ističe Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 2 godine

Pokušavaju da na sve načine napadaju i unište sve što mogu, misle da će tako promeniti sliku svega vrednog. Time zapravo pokazuju svoju slabost

Boris

pre 2 godine

Nažalost, napadi privatnog portala su postali svakodnevica.

Slavica

pre 2 godine

Đilas je stvarno preterao sa svojim napadima!

Ilija

pre 2 godine

Nista im nije sveto, pa ni deca. Na sve su spremni zarad malo medijske paznje.

Kole

pre 2 godine

Đilas preteruje sa napadima, deca su svetinje i niko ne sme da ih dira!

Zoran

pre 2 godine

Đilasu se treba stati na put. Taj čovek stvarno preteruje. Neka svoje komplekse leči na drugi način.

Maja

pre 2 godine

Na žalost,ne bi bilo iznenađenje da đilasovski tajkunski krugovi i Vučićevog drugog,maloletnog sina počnu medijski da linčuju,da bi naškodili Vučiću!Takvi kao što je Đilas nemaju obzira prema najvrednijem u životu,jer su Đilasu samo fotelja i pare u glavi!

vladimiru77

pre 2 godine

Narod sve vidi i sve zna , na sledecim izborima ubedljivo cemo pobediti takozvanu opoziciju !

sasa

pre 2 godine

Djilas nista drugo ne radi samo smislja afere i lazi o Vucicu, govori protiv njega i kritikuje sve dobro sto je predsednik uradio za Srbiju i njene gradjane.Skoro da nema obraćanja u javnosti u kojima Đilas ne napada Vučića. To ništa nije neuobičajeno da ti napadi nisu bez osnova. Izgovaraju se laži, bez i jednog dokaza koji bi dokazivale napade.

sasa

pre 2 godine

Mnogo je paušalnih optužbi prethodnih godina iznosio Djilas o svojim političkim protivnicima pa mora da istrpi i optužbe na svoj račun.Djilasa boli istina, opljackao je kasu i ostavio dugove,sta je tu laz

sasa

pre 2 godine

Najlakše je voditi politiku kontriranja vlastima ali vodjenjem takve politike se ne mogu dobiti izbori jer ljudima je najbitnija ekonomija a tu aktuelna vlast ima dobre rezultate.Predsednik nije dokon da se razvlači po sudu. Čovek ozbiljno i predano vodi našu zemlju!

sasa

pre 2 godine

Mnogo je političara koji danas pokušavaju da uberu jeftine političke poene na priči o ekologiji a jedan od tih političara je i Djilas.Već godinama Djilas sebe pokušava da predstavi kao neku žrtvu režima a istina je da on politiku vidi kao sredstvo kojim može da uveća svoju poslovnu imperiju.

Tamara

pre 2 godine

Djilasovi mediji su pokazali veliku mrznju i veliko licemerje prema neduznim ljudima.

Tamara

pre 2 godine

Djilas i njegovi mediji znaju samo da napadaju i da provociraju. Nista drugo oni ne umeju da rade.

Nena

pre 2 godine

Djilasovu decu ne poznajemo jer se kampanja vlasti sastoji od puteva, fabrika, bolnica,novoizgradjenih,većih plata, dok opozicija pljuje ni zbog čega decu predsednika Vučića misleći da će time povecati sebi ugled. Vlast i dalje dostojanstveno, radi svoj posao ,bez obzira na sve i to je razlog zašto će opet pobediti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59