• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2021

10:38

JEDINO ŠTO VOLE JE DA MRZE! Đilasovci aktivirali albanske, bošnjačke i hrvatske medije - UNIŠTITE ŽIVOT DANILU VUČIĆU!

printscreen

Politika

JEDINO ŠTO VOLE JE DA MRZE! Đilasovci aktivirali albanske, bošnjačke i hrvatske medije - UNIŠTITE ŽIVOT DANILU VUČIĆU!

Podeli vest

Đilasovski mediji pre nekoliko dana započeli su još jednu prljavu kampanju protiv sina predsednika Republike Aleksandra Vučića. Orkestrirani napadi na Danila Vučića imaju samo jedan cilj, a to je da mu se uništiti život

 

Napadi na Vučića kroz satanizovanje njegovog sina Danila, koje su u Srbiji započeli đilasovski mediji i mediji koji se finansiraju iz inostranstva, nastavljeni su u očigledno koordinisanoj akciji i u hrvatskim, albanskim i bošnjačkim medijima u regionu, koji koriste svaku priliku da udare na Srbiju i njenog predsednika.

Kako je pre nekoliko dana đilasovski Danas na naslovnoj strani nacrtao metu na čelu Danilu Vučiću, pišući kako je tobože "postalo opasno" pomenuti Danilovo ime, koje su do sada hiljadama puta pomenuli i stavili ga ni krivog ni dužnog na naslovne strane, to je bila inicijalna kapisla za ustaške medije iz regiona da krenu sa bolesnim napadima na Vučića i njegovog sina.

Prljavu kampanju su nastavili albasnki mediji u kojim je osvanuo sraman tekst sa naslovom Skandal u Srbiji: Vučićev sin dao vreću sa novcem ratnom zločincu Kapetanu Draganu, u kojem se iznosi niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina.

Foto: printscreen

Kako bi se što više ujedinili u mržnji protiv Vučića, svoj doprinos i pomoć Đilasovskim medijima pružili su i bošnjački i hrvatski mediji.

Na naslovima njihovih vesti poručuju da je Danilo kao i otac, da se druži sa mafijašima i pomaže ratnim zločincima.

Foto: printscreen

U moru ovih beskurpuloznih laži ne navode niti dokaze niti argumente, ostavljaju samo prljave tragove svoje ideologije o mržnji prema predsedniku Srbije Aleksandra Vučiću.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Više ne znaju šta će od muke, pa bezsramno lažu. Milion puta su uhvaćeni u laži.

Aha

pre 2 godine

A Dzava nista ne radi Toliko optuzbe a niti jedna sudska prijava

Rade R

pre 2 godine

E pa lepo! Sve je vrlo jasno! Konačno se i javno ujedinili "prijatelji" Srba i Srbije! Ništa to nije novo, sve se to odavno zna! Zna se za čije interese rade i Đilas i njegovi plaćenici i njegovi "mediji" a i to čiji su plaćenici oni svi zajedno! Živeo Danilo Vučić! Živeo kapetan Dragan Vasiljković! Živeo Predsednik Srbije Aleksandar Vučić! Živela Srbija! A ovi srbomrzci, ...! Samo da znaju da i mi znamo! "Volimo" i mi njih!

Vučiću kederu

pre 2 godine

Aко си Србин, пиши бре ћирилицом!

Baća

pre 2 godine

A ti, ako si Srbin, nemoj bre da se kriješ iza Vučiću kederu, već, Srbendo, napiši neko ime da znamo s kim imamo posla. Ovako, možda si neki Haljilji ili Maljilji, Denec ili Drobec, na to mi ličiš.

Stojko Krivak

pre 2 godine

Ти си вероватно ултра мега Србин , као друг Бакарец из партије, или пичкоусти из Бугојна? Гутај сендвич боте, не брукај се...

Aleksa Žunjić

pre 2 godine

Боте, нећу ваљда добити етикету партијског непријатеља? Доживотни председник партије и ви, партијски паразити, ме страшно подсећате на оне што су уназадили Србију од '45 до деведесетих.

Gruban Malić

pre 2 godine

Ако си ти ботино Србин и православац, ја сам онда Миљојко из Доњи Љубиш. Ти ниси чак ни СНС талибан, фанатик попут комуњара, или нациста. Ти си бескичмењак, гори од потурица, који све ово ради само због пара. Као она задња курва уличарка која одрађује посао...

Baća

pre 2 godine

Narod sve vidi i sve zna. Đilas je dotakao dno svoje prljave kampanje jer se na bedan način obrušio na Vučićevog sina pošto o predsedniku Srbije nema šta više da kaže. Čovek, kako reče Bakarec, koji je ridao pred kamerom kao magarac jer su mu vikali "Đilase lopove", a decu mu niko nije pominjao, sada pokušava da se onako funjarski obračuna sa članovima Vučićeve porodice. Za takve nepodopštine će sigurno platiti političku cenu na izborima, jer to narod prezire, ako uopšte bude smeo da na njih izađe. Možda ga Tepićeva, Obućina i Tatalovićeva ipak nagovore da to uradi. Videćemo šta će njegov mašinski mozak da odluči.

Nino

pre 2 godine

Šta mu rade tolko poštenom čoveku koi se bori za Srbiju

Aleksa Žunjić

pre 2 godine

Поштење му на уши избија!

sledeća vest

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Brutalna šamarčina! Pomorska armada NATO ne može da pobedi Hute, Crveno more je sramota američke mornarice!
Malo su se preigrali

Brutalna šamarčina! Pomorska armada NATO ne može da pobedi Hute, Crveno more je sramota američke mornarice!

Vojna operacija "Čuvar prosperiteta", koju su bučno pokrenule mornarice Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Evropske unije, naletela je na neosvojivu odbranu Huta. Neuspeh NATO kampanje u Jemenu pridružuje se dugačkoj listi neuspešnih zapadnih vojnih kampanja: Korejski rat 1953, Vijetnam 1975, neuspeh američke intervencije u Somaliji 1993 (čuveni Crni jastreb u Mogadišu) i američka okupacija Avganistana 2021.

04.07.2024

23:00

Smrtna presuda! Panika u NATO, Francuska će napustiti Alijansu posle pobede Bardele i Marin Le Pen na izborima!
Zapad na nogama

Smrtna presuda! Panika u NATO, Francuska će napustiti Alijansu posle pobede Bardele i Marin Le Pen na izborima!

NATO strahuje ds bi Francuska mogla da se povuče iz članstva u Alijansi i da bi to mogla da bude jedna od kljulnih odluka krajnje desnice okupljenje oko Žordana Bardele i Marin Le Pen. Nacionalno okupljanje koje predvode upravo Bardel i Lepenova mogli bi da u nedelju preuzmu lormilo "pete republike", a to je alarm ne samo za EU, već i za Vašington"!

04.07.2024

21:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija