• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.10.2021

17:02

Kad me kritikuje opozicija okupljena oko Đilasa to znači da dobro radim! Razlika između mene i njih je što su oni putovali na egzotične destinacije da otvaraju privatne račune račune, a ja vodim lekare, poljoprivrednike i studente sredstvima od donatora

informer

Politika

Kad me kritikuje opozicija okupljena oko Đilasa to znači da dobro radim! Razlika između mene i njih je što su oni putovali na egzotične destinacije da otvaraju privatne račune račune, a ja vodim lekare, poljoprivrednike i studente sredstvima od donatora

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da kada ga kritikuje opozicija okupljena oko Dragana Ðilasa to znači da dobro radi

- Kada me kritikuje opozicija u Srbiji okupljena oko Dragana Djilasa to znači da ja dobro radim i ja ih pozivam da me što više kritikuju, a ja ću da pojačam svoje aktivnosti na dobrobit gradjana. I ja sam ponosan kada me takvi kao što je Dragan Djilas napadaju. Kada me napadnu ti lopovi, siledzije, ludaci i kriminalci ja imam još veću popularnost medju gradjanima. Što ne kazu Dragan Djilas i ti njegovi "malo je Palma odveo u Egipat, samo 144 čoveka, ja iz opozicije bi odveo 500 ljudi". Tako da se takmičimo, a ne lazima - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma u intervjuu za TV Kopernikus u Hurgadi, a na pitanje voditelja da li ste videli kako vas napada opozicija kako trošite budžetska sredstva za putovanje lekara.  

- Ali ti iz te Dilasove opozicije ne zaslužuju da ove moje reči iz Hurgade putuju i da oni to slušaju. Ceo trošak kompletnog putovanja i boravka u Hurgadi 144- člane delegacije u kojoj je 125 zdravstvenih radnika iz kovid zona iz 18 zdravstvenih ustanova platio je donator koji je želeo da ostane diskretan. Mi smo dobili ovde u Hurgadi najpovoljnije cene zato što je vlasnik lanca hotela Titanik moj prijatelj i zato što sam ja pre dve godine u Hurgadi proglašen za najpopularnijeg stranca i zato sam dobio Oskar popularnosti. Kada dodje državni revizor u Skupštinu grada Jagodine on vidi tu stavku donacija i takodje vidi da li su te pare namenski potrošene" kaže Marković. "Kada su u pitanju lekari, medicinske sestre i tehničari oni nemaju cenu, ništa za njih ne možemo da kažemo da je skupo. Oni su u ovoj kovid eri najhumaniji i najugroženiji, jer su svakodnevno u kontaktu sa pacijentima obolelim od kovida i njihov posao je danas najteži u poslednjih 50 godina. Ja sam ponosan kada nekog usrećim, tako sam radio i kao dete i tako me otac vaspitao.

Foto: informer

Ja to ne radim zbog političkih poena. Od 2004. do 2021 godine 70 000 gradjana je putovalo negde u našoj organizaciji. I sve su donatori platili osim odlaska djaka sa teritorije grada Jagodine koji su završili 4. i 8. razred osnovne škole i onih koji su završili srednju školu na more, jer je to plaćano iz budzeta grada Jagodine. Sva ostala putovanja, uključujući i ovo platili su donatori. Samo ove godine smo sredstvima od donatora vodili 900 lekara i medicinskih sestara u Hurgadu u aprilu i sada i u Paraliju u junu mesecu. Vodili smo i 992 poljoprivrednika u Paraliju krajem avgusta početkom septembra. Neka opozicija pokrene neke svoje stare veze kada su bili na vlasti. Ali te su veze bile samo u korist njihovih džepova, a ne za građane. Razlika između mene i njih je što su oni sami putovali na egzotične destinacije kako bi tamo otvarali račune a ja vodim lekare, poljoprivrednike, studente... - istakao je Marković. 

- Naši zdravstveni radnici su iz Crvenih zona došli na Crveno more i opet se vraćaju da spasavaju živote i ponosan sam što sam im bar malo pomogao da se opuste nakon 18 meseci žestoke borbe protiv korone, a to ih nažalost čeka i kada se vrate - poručio je Palma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija