• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2021

16:54

ŠTA JE SA SRPSKIM ŽRTVAMA! Lozničani "dočekali" lobistkinju nezavisnog Kosova Violu fon Kramon i Zelenovića, oni se TOTALNO POGUBILI! /VIDEO/

Printscreen

Politika

ŠTA JE SA SRPSKIM ŽRTVAMA! Lozničani "dočekali" lobistkinju nezavisnog Kosova Violu fon Kramon i Zelenovića, oni se TOTALNO POGUBILI! /VIDEO/

Podeli vest

Viola Fon Kramon danas je došla u Loznicu u društvu Nebojše Zelenovića gde su je dočekali nezadovoljni Lozničani

Građanima se njen dolazak u Loznicu nikako nije dopao, pa je narod najpre dočekao povicima "Kosovo je srce Srbije!". 

Nakon toga, ona se obratila okupljenim građanima, ali je razgovor "zapeo" već kod prvog pitanja.

Naime, jedan od okupljenih je Violi Fon Kramon mirnim tonom postavio jasno pitanje: 

- Šta je sa srpskim žrtvama na Kosovu i Metohiji? Kada će Evropa da zaštiti srpski narod na Kosovu i Metohiji - upitao je čovek poslanicu Evropskog parlamenta. 

Ona ipak nije imala nikakav konkretni odgovor, već je uz pomoć prevodioca pokušala da se izvuče iz neprijatne situacije argumentima da sada nije mesto za to i da to nije razlog njenog dolaska. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Trajan

pre 2 godine

A vidi ovo. Ustaljena taktika rezimskih SNS falangi, posalju bandoglave glupsone navijace sa tribina sa urlaju unaokolo.

Zaharova

pre 2 godine

Junacine na zenu udarili idi u Pristinu sa Vucicem pa vici Kosovo je Srbija.

ratko

pre 2 godine

isterajte to djubre van iz Srbije jel ima ovde pameti

cccc

pre 2 godine

boze koliko je jadan ovaj zelenovic... o cemu li je mislio kada je odlucio da dovede ovu zenu i seta medju narod.. koje je ovo ponizavanje sopstvenog naroda i ono smejanje u lice...

Goran

pre 2 godine

Teraj tu drolju iz Srbije...nemoj zemlju da nam gazi...

Ljubiša

pre 2 godine

Znači popušili Zelenko i Violina fon Kravos...

Tomas gustafsson

pre 2 godine

Да га шишпу мало,усруљо белосветска виола! И немој да заборавиш да поведеш и своју френдицу мариолу,да не фали!

Milan

pre 2 godine

Dokle će država tolerisati domaće izdajnike?

Zoran

pre 2 godine

Razlog njenog dolaska je da podrži šiptarske teroriste!

Milan

pre 2 godine

E braćo moja, ne radi se to tako. Pitajte prvo Vučića zašto je išao u Srebrenoicu da se klanja Bili Klintonu. Drugo ga pitajte što Srpska lista sedi u skupštini lažne države. Treće zašto je obećao da se Srbija raskopava zbog litijuma i sam je promoter toga.

Ja

pre 2 godine

Kakvi divljaci. Zbog takvih nam se sve ovo desava i imaju svi takvo misljenje o nama i protiv nas su. Uzas kao pleme neko.

Rade R

pre 2 godine

Viola fon kramon, đubre fašističko! Došla ona sa zelenovićem! Baš su ekipa! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVEO SRPSKI NAROD! A ovi dušmani, viola, zelenović i ostala bagra izdajnička, samo neka znaju da Srpski Narod zna ko su oni i da nikada više neće moći da se dokopaju vlasti! Ni na izborima, jer narod nije glup pa ga opet prevariti, a pogotovu nećete moći na vlast da dođete sa ovim okorelim srbomrzcima (fašistima), poput ove protuve sa kojom se možete! Fuj!

Žigolo

pre 2 godine

Šta sa njom diskutuju, ona je uzela pare od šiptara i bori se za njihovu stvar - trebalo je samo da joj kažu da je u Srbiji nepoželjna i da ide u svoju zemlju da političari i bori se za zelenu agendu.

Dane

pre 2 godine

Na zalost ne umemo mi Srbi da iskoristimo priliku da na kulturan nacin i na tecnom engleskom jeziku suocimo EU parlamentarce sa pitanjima koja se ticu srpskih zrtava, ljudskih prava, itd. nego saljemo rulju koja izvikuje parole koje ta zena inace ne razume...Komsije albanci, muslimani iz Bosne i hrvati to mnogo mudrije rade. Zasto nismo u stanju da bar malo nesto naucimo an ne samo kao telad glavom u bukvu. Steta,,,propustena prilika...bili smo i sad ostadosmo divljaci za EU parlamentarce i druge...

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija