• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2021

11:51

MISLIM DA I VOJU TREBA DA POZOVU DA ODGOVARA ZA RATNE ZLOČINE! Vučić o najnovijim napadima iz Hrvatske!

Zoran Sinko

Politika

MISLIM DA I VOJU TREBA DA POZOVU DA ODGOVARA ZA RATNE ZLOČINE! Vučić o najnovijim napadima iz Hrvatske!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara prilikom probne vožnje najnovijim dabldeker vozom koji će saobraćati na brzim prugama od Beograda do Novog Sada

Vučić je komentarisao napade iz Hrvatske i tvrdnjama navodnog svedoka “Večernjeg lista” koji tvrdi da je lično video Aleksandra Vučića kako 1991. u Petrinji tuče Hrvate i preti im klanjem.

- Roditelji su me vodili kada sam bio mali u Hrvatsku. Bio sam u Umagu. Gledao sam utakmicu, igrali su Holanđani. Išao sam u Promajnu, u Bratuš kod Promajne. Bio sam u Dubrovniku gledao Jugoplastiku... Ali nisam bio nijednom na teritoriji AVNOJ-evske Hrvatske od izbijanja sukoba nigde. U Petrinji nikad nisam bio. Nisam bio ni u Vukovaru. Nijednom nigde nisam bio na teritoriji Hrvatske od 91. do tog trenutka o kome hrvatski mediji pišu. Tamo se nekim ljudima sudi, ovo su im svedoci. Imam ja na šta da se pozovem. Bio jedan dečak iz Veternika, zvao se Voja. Njega je deda vodio u Umag. I on je tamo ubio jednog raka i sahranio ga tamo i napisao "Ovde leži rak kojeg je ubio Voja iz Veternika". Ja mislim da i Voju treba da pozovu da odgovara za ratne zločine. Ja sam se tek 93. priključio Srpskoj radikalnoj stranci. Ja veze sa tim ratovima nisam imao. Ja se nadam da će ovo Srbi iskoristiti da pokažu o kakvim lažovima je reč. O svemu ovome ću da pričam detaljno sutra na B92. Da objasnim zašto im ne odgovaram posebno ja - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
David

pre 2 godine

Stvarno su prekardašili, mržnja ih ubija. Tako optuživati nekog bez ijednog dokaza i smislenog argumenta. Užas.

Zaharova

pre 2 godine

"Svadjaju" se kao Sloba i Tudjman a onda piju viski u Karadjirdjevu ili kao Milo i Vucic a drugari veliki na kraju uvek ispasta narod na obe strane a njima dzepovi sve puniji.

SNS talibani

pre 2 godine

Ботови су у амоку. Па, где вођу да оптужбе. Богохуљење ?

Saska

pre 2 godine

Vezobrazluk, tipicno i opste poznato da Hrvati redovno napadaju Vucica sto je besmisleno

Sara

pre 2 godine

To su Hrvati koji redovno napadaju i vredjaju Vucica, a stvarno nemaju potrebe za tim, ne diramo ih i ne dirajte nas

Cokoladna

pre 2 godine

Samo traze neki razlog da se svadjaju i izazivaju Vucica, ali nista nece postici time, samo pokazuju svoje pravo lice, mi ih vec dobro poznajemo, samo sire mrznju

Trajan

pre 2 godine

Bio si Aleksandre ideolog sa tvojim Vojom (Seseljom) Ideolog politike Karlobag- Ogulin, Karlovac-Virovitica.. Politike koja je dozivela poraz I tamo gde si ti branio Srbe tamo ih vise nema. Znamo mi svi Aleksandre ko si ti bio 90-tih godina.

Miro

pre 2 godine

Nisam ratni zločnac al mi žao zbog toga. Voleo bih da ne moraju da lažu Ustaše.Mada kako neko ko tamani Ustaše može biti zločinac?

Nena

pre 2 godine

Hrvatima smo mi.Srbi trn u oku i izmislice svasta protiv nas i predsednika Vučića samo ne znam ko ce u to da veruje!Bas su neki narod koji uglavnom mrzi sve a posebno nas Srbe.

Nena

pre 2 godine

Obožavam vožnju vozom,kad sam bila dete,vodila me majka u Makedoniju ,stalno smo išli vozom iz Zitkovca do Skoplja.Preko noći,razvucemo sedišta,stojimo ih i napravimo krevet,divno je bilo!Nisu brzo išli ali je to nešto nezaboravno i prelepo.

Misko

pre 2 godine

Zasto se obazirati na njihove napade? Hrvati su ocigledno ljubomorni.

Panta

pre 2 godine

A zasto se uopste branite od ovih gluposti? Pa i da je neko bio, legalno je. Bila je to bivsa SFRJ i trebalo je braniti zemlju.

car

pre 2 godine

kako bre nije bio pa nasa tv prikazuje gde prica u Hrvatskoj da Hrvatska nikad nece biti u republici srpskoj krajini i svi smo to gledali i on sad kaze da nije bio u Hrvatskoj i vi vise verujete njemu nego svojim ocima

Rade R

pre 2 godine

Ma ko bre j... USTAŠE! Mogu samo da nas mrze! Nikad ništa drugo nisu ni znali! KOMPLEKS!

Sava

pre 2 godine

Ovo je stvarno prevrsilo sve granice,tolika mržnja pa ja ne mogu da verujem,uspeh ih boli.

Iva

pre 2 godine

Kad neznaju sta ce vise,Aj sad da izmisle i to u Hrvatskoj.Jadno.

Ana

pre 2 godine

Hrvatska mrznja postaje opsesija prema nama toliko da lazima se sluze, ali nista novo s njihove strane.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija