• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2021

13:28

Vulin obišao pripadnike Policijske brigade

Informer

Politika

Vulin obišao pripadnike Policijske brigade

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je pripadnike Policijske brigade gde se uverio u njihovu obučenost, spremnost i opremljenost, poručivši im da će od sada pa ubuduće Ministarstvo činiti sve da stalnim zanavljanjem opreme olakša posao svih pripadnika brigade

Ministar Vulin je istakao da mu je posebno drago što su pripadnici Policijske brigade konačno dobili opremu kakvu zaslužuju i koja će im olakšati svakodnevni posao.

- Drago mi je da ste dobili opremu kakvu zaslužujete, a svaku narednu opremu koju budemo nabavljali uvek ćemo se truditi da na prvom mestu bude bezbedna i da što kasnije iziskuje vašu upotrebu - rekao je ministar policije.

Vulin je poručio pripadnicima Policijske brigade da su oni brana svakome ko bi pokušao da ugrozi stabilnost naše zemlje i svakom ko krši zakon.

- Moj posao je da vas sačuvam, kao što je vaš posao da sačuvate našu zemlju i da sačuvate javni red i mir. Znam da ste brana svakome ko bi pokušao da ugrozi stabilnost naše zemlje, svakom ko krši zakon. Ponosan sam što znam da naša država uvek može da računa na vas i što ste u svakom trenutku spremni da izvršite svako naređenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U vašu ljubav prema zemlji, patriotizam, ne može niko da sumnja. Ovde su ljudi koji su u najtežim vremenima pokazali kako se voli i čuva naša zemlja - istakao je ministar unutrašnjih poslova.

U proteklih godinu dana Ministarstvo unutrašnjih poslova je za potrebe što efikasnijeg rada i funkcionisanja pripadnika brigade obezbedilo najsavremenije uređaje, sportsku opremu, zaštitnu opremu, uniforme, obuću, adekvatne sprave za vežbanje. Obezbeđena je zaštitna oprema za pripadnike koji regulišu javni red i mir, obezbeđena je oprema za balističku zaštitu, oprema za pripadnike Čete konjanika i Čete vodiča službenih pasa, kao i oprema za pripadnike čete za protivdiverzionu zaštitu.

Ministarstvo policije nastavlja brzu modernizaciju Policijske brigade započetu pre godinu dana, te se uskoro očekuje i realizacija već potpisanih ugovora za nabavku najsavremenijih terenskih vozila.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zajedničke patrole štite i Srbiju i Mađarsku i naš način života
Društvo

Zajedničke patrole štite i Srbiju i Mađarsku i naš način života

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin i potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Mađarske Šandor Pinter istakli su da su zajedničke policijske srpsko-mađarske patrole, koje će od danas zajednički brinuti o bezbednosti granice Srbije i Mađarske, dokaz da su odnosi između naša dva naroda i država na najvišem istorijskom nivou

15.10.2021

14:33

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17