• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2021

09:51

PETKOVIĆ: Đilas kao albanski lobista napada Srbe u SAD i pomaže Kurtiju koji preti novim napadima!

Politika

PETKOVIĆ: Đilas kao albanski lobista napada Srbe u SAD i pomaže Kurtiju koji preti novim napadima!

Podeli vest

U maniru istaknutog albanskog lobiste na čemu bi mu pozavideli i svi političari u Prištini, tajkun Dragan Đilas napao je Srbe sa Kosova i Metohije i to u sred Sjedinjenih Američkih Država.

I dok Đilasu mu smeta Srpska lista koja je danonoćno sa svojim narodom na barikadama delila sudbinu i branila svoja ognjišta, ne smeta mu Aljbin Kurti o kome nijednu jedinu reč nije rekao?! 

Sada je jasan pravi razlog Đilasovog puta u Ameriku - da u trenutku kada Aljbin Kurti preti novim jednostranim akcijama na severu pokrajine pomogne albanskim političarima i to na štetu srpskog naroda. Ponizavajuće i bedno!

Dragan Đilas je bruka i sramota svakog Srbina sa Kosova i Metohije, ali nema sumnje da je svoj lobistički posao u SAD odradio kako treba i da će sada značajno uvećati svoju tajkunsku imperiju od 619 miliona evra, ali i dobiti aplauze Kurtija i političara u Prištini. 

Onaj koji je kriminalnim radnjama od Mauricijusa do Hong Konga uvećao svoju tajkunsku imperiju, našao je da kriminalcima naziva Srpsku listu koja decenijama deli sudbinu srpskog naroda i bori se za naš ostanak i opstanak u pokrajini. 

Kako to da Đilas nije digao glas kada su pucali u Srećka Sofronijevića, pretukli malog Nikolu Perića ili Ranku Baciću slomili rebra, nego je digao glas kada treba napasti Srbe i to u SAD i pomoći Kurtiju? 

Kako je jedina Đilasova politika mržnja prema Aleksandru Vučiću, ne čudi da tu mržnju Đilas preslikava na Srbe sa Kosova i Metohije koji predsedniku bezrezervno veruju jer znaju da se za njih danonoćno lavovski bori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 2 godine

Nista sto Dragan Djilas uradi vise ne moze da me zacudi.

Mala plava

pre 2 godine

Djilasu su svi vazniji i bolji od Srba i Srbije ,lako ce on da zavoli i Kurtija samo da dobije sta zeli ,prema Kurtiju respekt a prema Srbiji omalovazavanje

Ninoslav

pre 2 godine

U potunosti se slažem sa Petkovićem. Đilas je ovim odlaskom i ovim izjavama zapečatio svoj poraz.

Nikola

pre 2 godine

Srbi sa Kosova nisu podobni za Đilasa zato što ga ne podržavaju i nemaju poverenje u nekog ko bi ih prodao. On je U AMERIKU otišo da moli kako bi bez glasanja došao na vlast. Nema više reprize iz 2000 godine.

Jovica

pre 2 godine

Kurti mu je strateški partner za biznis kako bi išta mogo reći loše o njemu. Otišo da nas prodaje i da lobira za albance. Samo se pitam šta će kad se vrati.

VladimirU77

pre 2 godine

Sram da bude Djilasa sto radi sve protiv svoje zemlje ! Izgubice na izborima nece znati gde se nalazi posle izbora !

Ljubiša

pre 2 godine

Pa, sačekajte ga kad se vrati, i poželite mu dobrodošlicu.

Sara

pre 2 godine

Svaki čovek ima svoje kvalitete, Djilas je ograničen po mnogim pitanjima, ali u korupciji je dokazan u praksi gde je uspeo da otme od naroda 619 miliona. Na njegovu žalost to više nikada neće moći da radi.

Dragan

pre 2 godine

Izdao bi svoj narod za šaku dolara. Đilas je prodana duša.

Gagi

pre 2 godine

Đilas će uvek kuditi i vređati svoj narod a braniti spske neprijatelje. Zapamtite to kada dođu izbori.

Dragan

pre 2 godine

Za Kurtija nijednu ružnu reč nije rekao već samo za Srbe, sram ga bilo obraza ustaškog.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17