• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

17.11.2021

21:45

ZNAČI, SVE ŽRTVE POSTOJE SEM SRPSKIH?! Prolaznica BRUTALNIM PITANJIMA rasturila Natašu Kandić!

Printscreen

Politika

ZNAČI, SVE ŽRTVE POSTOJE SEM SRPSKIH?! Prolaznica BRUTALNIM PITANJIMA rasturila Natašu Kandić!

Podeli vest

Nataša Kandić prekinuta je od strane jedne prolaznice dok je davala intervju

 

 

Dok je Nataša Kandić govorila za televiziju FTV iz BiH prišla joj je jedna gospođa koja je podsetila na neotkopane žrtve komunističke diktature.

 - Trujete ovu omladinu! Znači, sve žrtve postoje sem srpskih žrtava? - pitala je prolaznica Kandićku. Postoji 200.000 kostiju u ovoj zemlji i ovom gradu, neotkopanih i neotpevanih grobnica, a vi nosite i dalje zvezde petokrake - rekla je prolaznica.

Nataša Kandić je odgovorila kratko.

- E, pa lepo. Kopajte - rekla je Kandićka i okrenula leđa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krivi tandrk

pre 2 godine

Ono zlo od "miloste zvano Velja Nevolja" da je ovu gaduru samljeo trebalo mu je oprostiti jednu dozivotnu!

master

pre 2 godine

Veliko BRAVO gospodjo, vreme da neko kaze sve u lice ovoj bestiji.

argamedon

pre 2 godine

sad je sve jasno da je sve ovo namesteno , i murali generalu Mladicu i Mihajlovicu , vi informer list i kandicka radite za istu rotschildovu monarhisticku oligarhijsku jezuitsku rimskosolomonsku nacisticku firmu koja je bombardovala radnicku Jugoslaviju , a radnicka Jugoslavija , vojska i komunisti su ustvari pokusali da odbrane srpski narod i srpsku crkvu od vas kriminalne oligarhije monarhista nacista i terorista , vi lazni patriote i srpski monarhisti sve vreme tokom zadnjeg rata suradjujete sa nacistickom hrvatskom i teroristickom bosnom i radite po nalogu zapada za englesku monarhisticku sluzbu i namestate medijsko manipulisanje i informativno trovanje protiv radnicke komunisticke nezavisne Jugoslavije , bas kao lazne patriote SS nacisti i ISIS teroristi , cetnici i ustase su bili vatikansko engleski monarhisticki placenici , engleski agent Kuracdjordjewitz je financirao Hitelra i ustase da naprave Jasenovac i ubijaju pobunjenu radnicku klasu srbe i jevreje komuniste , a nisu komunisti pocinili zlocine jer srbi i komunisti su se borili protiv zlocinaca , srbi i komunisti su su bili pobunjena radnicka klasa protiv robovlasnicke oligarhije i monarhisticke nacisticke teroristicke rimskosolomonske diktature , niti je kandicka komunista nego je soroseva hitlerovka i vi niste nikakve srpske patriote nego ste lazne patriote iz zapadne centrale bas kao i ustase i svih ovih 30 godina bas kao i nacisti sve radite protiv srpskog narod i radnicke Jugoslavije i protiv Srbije po rothschildovom englesko dvorskom vatikankojevrejskom nalogu da opet postavite okupatorsku rimskosolomonsku robovlasnicku monarhiju da opet pljacka Srbiju i sve zemlje balkana bas kao sto saudijska monarhija sada pljacka Bosnu i arapkse zemlje , a rimska monarhija pljacka hrvatsku , a vas da zapadnjaci placaju da medijski manipulisete dok se pljacka Srbija i srpski narod.

Ja

pre 2 godine

Zasto gospodja u crvenom ne uradi nesto za srpske zrtve? Zasto se ona ne bavi humanitarnim radom? Ili ocekuje da Natasa Kandic to uradi?

Stojan

pre 2 godine

Znam da je njen otac direktno naredio streljane preko dvadeset srpskih mladica posle rata. Krivi su bili samo zato sto su Srbi. Nisam znala za decake koje je bacao u bunar. Strasno. I ona, ta Kandicka i dalje ima nekakav polozaj i njen glas se cuje dalje od svih. Sramota. Bravo za gospodju sto joj jer rekla istinu u lice. A Kandicka odma preti da ce tuziti. Samo gde misli u Americku, Nemacku ili Britansku ambasadu.

MDS

pre 2 godine

Свака част овој госпођи, која је оголила Кандићку. Оваквима треба дати више медијског простора. Нажалост, медије у србији, у великој већини, контролише жута другосрбијанска банда.

milan

pre 2 godine

Pavle Kandic general jna otac ove spodobe odgovoran je za streljanja srpskih rodoljuba u Srbiji ,posebno u Topoli 1944

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17