• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2021

07:56

NATO BOMBARDOVANJE je slomilo vojnu nadmoć Srbije i tako je stvorena RAVNOTEŽA NA BALKANU?!?

printscreen

Politika

NATO BOMBARDOVANJE je slomilo vojnu nadmoć Srbije i tako je stvorena RAVNOTEŽA NA BALKANU?!?

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas nastavlja da vodi kampanju protiv Putina i dobrih odnosa Rusije i Srbije

Ovoga puta je odabrao Sonju Biserko da promoviše njegove ideje, te je u đilasovskom Danasu izjavila da je NATO bombardovanje Srbije i udari po Srbima u RS slomili su vojnu nadmoć Srbije i tako je uspostavljena ravnoteža na Balkanu!

Prema njenim rečima, NATO intervencije u BiH i na Kosovu su slomile vojnu nadmoć Srbije na Balkanu, čime je uspostavljena ravnoteža i postepena kontrola NATO nad regionom. U međuvremenu, ističe Biserko, većina zemalja su postale članice NATO, dok Rusija preko Srbije opstruira članstvo BiH ali i Kosova, prenosi đilasovski Danas.  

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MrKamenjarac

pre 2 godine

...OVA VISE SE-RE NO GRLICA;KAKO IH SAMO NIJE SRAMOTA:JESU SRBSKI HLEB,SRBIJA IH PLACA A ONI JE OCRNJUJU VISE NEGO ZAPAD SAM......SVE IH PROTERATI ILI PRITVORITI.

majka

pre 1 godinu

Evo je da se javi trabunjanjem kao i uvek! Pokvari mi uvek dan kad je ugledam u novinama.Toliko zla u jednoj osobi to jos nisam videla.Da se zlo moze konvertovati u energiju, bilo bi dovoljno svetla za celi svet!Ajde zeno prestani vise da sejes mrznju prema zemlji u kojoj zivis gde te niko ne ugrozava.Zasto ne odes u Hrvatsku? Tamo je sve sjajno!

Dragan

pre 1 godinu

E kad ovaj dvojac bez kormilara nešto lupi to je mudrost za vjeke vjekova. Samo da ih čovek priupita gde su se sakrili u vreme nato bombardovanja? Nisi mogao ni sa lupom da ih nađeš. Mašinski genije je sigurno zbrisao u dinarski krš iz kojeg se dovukao, ali nikako da čujemo gde je bila ova njegova lepša prilika.

Mito

pre 1 godinu

Biserko izmilela iz neke rupice i sada deli savete o vojsci (završila je najviše vojne škole, razume se u taktiku, operatiku i strategiju). Sestro gde ti živiš? Kada sam posetio Hrvatsku 2000 i neke godine Hrvatska je u svemu bila svetlosnu godinu ispred Srbije, osim u vojsci. Hrvatska je sve što je mogla od onoga što je ostalo od JNA i objekata devastirala. Pomorska zemlja koja je sve što je mogla od mornarice uništila. Uništila je brodogradilišta (SFRJ je pre raspada bila po izgradnji brodova u prvih 10 zemalja sveta, jedna od 11 zemalja koja je proizvodila podmornice). Hrvatska nije izgradila ni jedan ozbiljniji ratni brod, iako ima Brodarski institut u Zagrebu koji je projektovao brodove i podmornice. Nebo joj čuvaju MIG-ovi koji su prebegli. Tuga. Hrvatsku vojsku je uništio neškolovan oficirski kadar, gde su meseri i konobari bili generali, a sve one koji su mogli da doprinesu su razjurili, kako bi Tuđmanove ulizice vedrile i oblačile. Toliko o uništenoj vojsci Srbije, koja je na KiM odvela tenkovsku brigadu bez podrške avijacije i pored nestvarnog bombardovanja sa KiM izašla neoštećena. Naučnice prst na čelo i ne lupetaj...

zora

pre 1 godinu

Da su tvoja deca i unuci stradali pitala bi te da li si ok sa lomljenjem te ravnoteze.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija