• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2021

17:21

"A ŠTO TO SRBIJA NABAVLJA"?! Hrvatska koristi blokadu opozicije da se žali na vojno jačanje Srbije! /VIDEO/

Printscreen

Politika

"A ŠTO TO SRBIJA NABAVLJA"?! Hrvatska koristi blokadu opozicije da se žali na vojno jačanje Srbije! /VIDEO/

Podeli vest

Hrvatski mediji su iskoristili opozicione blokade u Srbiji kako bi se požalili na vojno jačanje naše zemlje

- A dok su tisuće građana blokirali mostove i prometnice, Vučić je pred stranačkim članovima održao govor iz kog se čini da mu smetaju hrvatski Rafali! A što to Srbija nabavlja, Vučić nije rekao - navodi se u prilogu RTL-a.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 2 godine

Убрзо ће да виде шта ће Вучко да набави. Неће им бити добро.??

Kažu

pre 2 godine

Plenković, od Nove godine, diže minimalnu platu u RH na okruglih 500 evra, a imaju i Zakon da se ne sme isplatiti manja!

Vesko

pre 2 godine

Nešto od čega će da vam se tresu gaće,videćete uskoro.

Net

pre 2 godine

Rafali će čuvati Bosansko i Crnogorsko i Kosovsko nebo... SCALP-EG | Ubojica S-400 | Podaci | Krstareća raketa dometa 650 km za Hrvatske Dassault Rafale!-youtube

milan

pre 2 godine

tisuce,joj nepismenih hrvata otkada je stotinak i tisucu isto,j.....im matematiku,jos jedan dokaz da su neoismeni i glupi za ,atis.a sta ce biti pa videcete za vas bozic,

VLADO

pre 2 godine

O BOZE MOJ KOJI STE VI ZDRKANI MOZGOVI!!! PA HRVACKA JE U NATO NJOJ NETREBAJU AVIONI DA VI OPET IZGUBITE RAT!!! SAMO MI NAPISITE KOJI STE DOBILI.VI STE BOLESNO GLUPI I MATE ZVALJAVOG DIKTATORA(CETNIKA) SKORO SVI NOVINARI SU PRODANE DUSE.CAST NEKIMA ALI IMAIH VRLO MALO.

Zoran

pre 2 godine

Hrvati, Srbija će tako da se naoruža da vam neće biti dobro! A za jasenovac i za logor za decu će te tek da platite.

Rade R

pre 2 godine

Da bi ustaše malo smirile strasti, Može nam se! "Volimo" i mi vas! ŽIVELA SRBIJA!

Todor

pre 2 godine

Imam neki osećaj da to nije ni otišlo iz Srbije,ali videće se ubrzo.A ovi što protestuju pa mi smo demokratska država. I u drugim državama opozicija protestuje.

Walter

pre 2 godine

Posle Hit Tweeta ,oko pola 12 ,sinoć,prebacio sam na TV Rossia 24 . Solovjev je najavio polusatnu emisiju gde je prikazano ,po godinama,kako Putin 1999.g. traži da se odmah prestane sa bombardovanjem SRJ. Onda 2001. kritikuje NATO prisustvo na KiM. 2008. Po proglašenju nezavisnosti Kosova ,govori na skupu u Nemačkoj ,vrlo temperamentno i pred prisutnim Džon MekKejnom,koji se smejuljio,o licemerstvu Zapada koji ne poštuje međunarodno pravo,jer na isti način ne priznaje nezavisnost Abhazije i Južne Osetije.Prikazuju i drugačije snimke Vučićevog boravka u Sočiju s Putinom i snimaju ga radosnog kroz staklo vladinog aviona dok se jako srećan javlja nekom telefonom i onda TV ekipi nasmejan dugo maše iz aviona.Odlična emisija,bar 10 minuta je prikazan i pred. Vučić !

Srbi su cigani

pre 2 godine

Srbi u kolektivnom ludilu. Srbija 40 godina iza Hrvatske. Ciganlija

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14