• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.11.2021

09:40

Đilasovski mediji vrše pritisak na pravosuđe zbog Čumetovog i Keljmendijevog batinaša!

printscreen

Politika

Đilasovski mediji vrše pritisak na pravosuđe zbog Čumetovog i Keljmendijevog batinaša!

Podeli vest

Đilasovski portal Nova S pokušava da izvrši pritisak na pravosuđe kako se ne bi pričalo o tome kako je oslobođen batinaš Ljubiše Buhe Čumeta i Nasera Keljmendija, a koji je tukao narod u ime Dragana Đilasa i Marinike Tepić

 

Prljava igra đilasovskih medija je proveljena! 

Portal Nova S objavio je vest pod naslovom Zaštitnica bagerista i kapuljaša s čekićima: Ko je režimska šabačka tužiteljka! čime pokušavaju da prikriju činjenicu da je batinaš Dragan Milovanović Crni zaposlen u firmi Ljubiše Buhe Čumeta i Nasera Keljmendija.

Dragan Milovanović Crni, koji je krvniči pretukao Duška Prokića i koji je samo mirno radio svoj posao, pušten je juče da se brani sa slobode posle manje od 48 sati pritvora! Tužilaštvo čak nije ni tražilo pritvor za njega, a đilasovski mediji za to pokušavaju da, gle čuda, optuže vlast. 

Ovo je samo jadan pokušaj da zamažu oči građanima Srbije i sakriju činjenicu da je batinaš koji je tukao narodu u ime Marinike Tepić i Dragana Đilasa, zaposlen u firmi čiji su vlasnici mafijaški svedok saradnik Ljubiša Buha Čume i zloglasni albanski narko-diler Naser Keljmendi!?

Neće biti da je sve to slučajno! 

 

Foto: printscreen

Za Mariniku Tepić i ostale đilasovce, Dragan Milovanović Crni je heroj! Čovek koji je brutalno unakazio Duška Prokića, naneli mu teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji. Za đilasovce je takav čovek HEROJ! 

Koliko se ponose onim što je uradio, dokazuje i slika koju je Marinika Tepić postavila na svoj Tviter profil, nazivajući Dragana Milovanovića herojem! 

Foto: printscreen Twitter/MarinikaTepic

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 2 godine

Када ће државни органи коначно почети да раде свој посао да нас заштите од терора жутог олоша?

Kosta

pre 2 godine

Krajnje je vreme da nadležni organi reaguju na ove žute lopove koji rade sve protiv srpskog naroda.

Luka

pre 2 godine

Žuti ološ je nešto najgore što Srbijom hoda i zbog toga se pothitno mora sprečiti taj teror.

Ana

pre 2 godine

Đilas je navikao da vrši pritisak na sve ali maske su odavno pale tako da gradjani i te kako znaju kakav je ološ Đilas.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija