• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

01.12.2021

23:20

NOVI KOMANDANT KBS ROĐAK ZLOGLASNOG TERORISTE!

Politika

NOVI KOMANDANT KBS ROĐAK ZLOGLASNOG TERORISTE!

Podeli vest

Baškim Jašari, sin Rifata Jašarija, vođe mafijaškog klana Jašari, i bratanac Adema Jašarija, zloglasnog komandanta terorističke OVK, izabran je juče za novog komandanta Kosovskih bezbednosnih snaga!

Jašari je na ovo mesto postavljen umesto Rahmana Rame, koji je otišao sa funkcije pošto je u septembru odbio da naredi slanje tenkova na goloruke Srbe na severu KiM.
 

Spreman

U Jašariju su pronašli osobu, kriminalca koji će biti spreman da uradi sve što može protiv srpskog naroda i da dovrši etničko čišćenje Srba
Milovan Drecun


Rahman Rama juče je rekao da ostavku podnosi jer je 'predugo bio na toj funkciji' (!?!), a takozvana predsednica lažne države Vjosa Osmani po hitnom postupku na njegovo mesto postavila je naslednika kriminalnog klana!


Novi komandant KBS Baškim Jašari ranije je zbog kriminalnih radnji bio predmet interesovanja i Kfora i Unmika, kaže predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun i dodaje da je Jašari postavljen za komandanta KBS jer je 'spreman da bez pogovora izvršava sve zadatke'.
- Njegovo ime se nalazi u Kforovoj 'Beloj knjizi' organizovanog kriminala. Jašari je kao takozvani brigadni general 'Kosovskog zaštitnog korpusa' označen kao kriminalac uključen u šverc droge i oružja, u organizovanje prostitucije, iznude i reketiranja, u čemu je aktivno sarađivao i sarađuje sa dreničkom kriminalnom grupom Hašima Tačija. Može se pretpostaviti da će sada biti spreman da izvršava i ostale naloge, pa da i bez odobrenja komandanta Kfora upotrebi svu opremu ili ljudstvo KBS za akcije na severu. Priština je u Jašariju pronašla kriminalca koji će biti spreman da uradi sve što može protiv srpskog naroda i da iskoristi maksimalno kapacitete KBS da dovrši etničko čišćenje Srba - upozorava Drecun.

Odmah otišao na sastanak sa Amerikancima

 

Novi komandantom KBS Baškim Jašari, nakon stupanja na funkciju, odmah je imao prvi zvanični sastanak, i to sa američkim atašeom za odbranu na Kosovu pukovnikom Stivenom Rouzom. Kako prenose prištinski mediji, Jašari je Rouzu objasnio svoju viziju budućnosti KBS-a.
'Pukovnik Rouz izrazio je punu podršku i spremnost za intenziviranje saradnje i međusobne koordinacije u cilju razvoja i unapređenja KBS', saopštilo je prištinsko 'ministarstvo odbrane' nakon sastanka.

Povodom ove skandalozone odluke vlasti u Prištini, reagovao je juče i ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović, koji ju je nazvao 'novom pretnjom za region'.
- Ovo je još jedno upozorenje da su Srbi veoma ugroženi. Ovo govori i o neozbiljnosti i, naravno, lošoj nameri koje prištinske institucije imaju prema severu Kosova i prema Srbima, ali čini mi se i prema životu svih ljudi koji žive na teritoriji naše južne pokrajine - zaključuje Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15