• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2021

14:44

Zašto je KRIK baš danas objavio monstruozne laži o Danilu Vučiću?! Posle ovih fotografija će vam sve biti jasno!

printscreen

Politika

Zašto je KRIK baš danas objavio monstruozne laži o Danilu Vučiću?! Posle ovih fotografija će vam sve biti jasno!

Podeli vest

KRIK je danas, u bolesnoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, objavio još jednu u nizu laži, sve sa ciljem kako bi uništili Vučića. KRIK je preneo navodnu informaciju italijanskih medija i to čak dva meseca nakon što je italijanska "La Repubblica" objavila, pa se postavlja pitanje zašto im je trebalo dva meseca i zašto baš danas

 

Da podsetimo, Krik pre više meseci izmislio priču o menadžerskom angažmanu Danila Vučića, onda su lažima ubeđivali italijanske medije više od dva meseca da je to istina, iako je to demantovala i menadžerska agencija i potvrdila da Danilo Vučić nema nikakve ama baš nikakve veze sa tim, a onda su namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije, preneli italijanski tekst na svoj sajt i u đilasovskim medijima, kako bi uništili, ne samo rođendan, već i život i Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu. Više pročitajte OVDE.

Italijanska La Repubblica je još 8. oktobra 2021. godine objavila ovu vest, pa se postavlja pitanje zašto su KRIK i đilasovski mediji Nova S, Danas, Direktno, N1 baš danas preneli ovu, doduše lažnu, informaciju. Zašto im je za to bilo potrebno dva meseca?! 

Foto: printscreen La Repubblica

Pa, drage kolege, gde je tu profesionalizam?!

Foto: printscreen

Jasno je da da im je stalo do istine i istinitog obaveštavanja naroda, tu vest bi odmah preneli, a ne dva meseca kasnije od njegong objavljivanja u italijanskim novinama La Repubblica

Foto: printscreen La Repubblica

Suzana Vasiljević odmah demantovala

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Aleksandra Vučića, demantovala je ove navode KRIK-a odmah po objavljivanju. 

"La Repubblica je iznela najstrašnije izmišljotine na račun dečka koji se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme. Ja ću Danila savetovati da uzme advokate i da ih tuži, jer ovo je skandal međunarodnih razmera", navela je Vasiljević.

Zašto baš na današnji dan?

- Zašto baš na današnji dan? Jer je danas Danilu rođendan, hteli su da mu na ovoj zagorčaju život, da mu i ovaj dan unište i da još jednom ubiju u pojam predsednika Republika. Sve što rade u poslednje vreme je sračunato na to. On treba da se mentalno i psihički uništi, ne bi li u nekom trenutku odustao, da digne ruke. Ovo što gledamo je uništavanje porodice - rekao je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević i dodao: 

Sve je spremano mesecima

Mi u Informeru imamo konkretne dokaze da ovo nije slučajno i da je spremano mesecima

Dragan J. Vučićević

- Mi u Informeru imamo konkretne dokaze da ovo nije slučajno i da je spremano mesecima. Italijanske kolege, sportski novinari, koji sarađuju sa našim kolegama iz novina i sa portala Informer.rs, su u više navrata zvali nau redakciju i raspitivali se o ovoj temi. Italijanima je mesecima unazad iz KRIK-a i još jedne od novinarskih istraživačkih organizacija, da li CINS ili BIRN, slagaću vas, plasirana ta informacija kao suva ekskluziva iz Beograda, gde se htelo reći da je Danilo Vučić fudbalski menadžer nekih od najboljih igrača koji igraju u Italiji, sa idejom da se ta informacija plasira u neki od uglednih italijanskih medija ne bi li oni to preneli i tako probali da naprave aferu. Italijanske kolege koje su dobijale tu  informaciju, ne samo iz Republike nego i iz drugih italijsanskih medija, oni su zvali u Beogradu redakciju najčitanijih i najtiražnijih novina u Srbiji. Naravno da su pre svega zvali Informer, a mi tu inofrmaciju imamo već neko vreme. Mi smo im govorili da to nije tačno, da nema blage veze sa životom, da se od ranije plasiraju takve lažne informacije i da nema ni govora da je to istina. Ali, kao što vidimo, KRIK je uspe oda ih zaintrigira, ubedi, ili da je to neka igra koja ne mora imati veze sa sportskim novinarima, ubeđen sam da ima tu i drugih centara moći. 

- Nema nikakvih argumenata. Pročitajte ceo tekst. Niko ništa ne krije, mi smo na Informeru preneli ceo tekst. Poturena je lažna informacija, Republici je iz Beograda, iz KRIKA poturena lažna informacija. Tamo piše da je Danilo Vučić tajni menadžer Dušana Vlahovića. Ko ne zna fudbal, Dušan Vlahović je jedan od najboljih srpskih fudbalera, trenutno najbolji strelac u italijanskoj seriji A. Najbolji i najskuplji srpski fudbaler u Italiji, sad su mu ponudili ugovor u Fjorentini na 40 miliona evra i navodno je on to odbio jer su mu menadžeri rekli da odbije, hoće se reći da mu je to Danilo Vučić rekao - kaže Vučićević. 

Ristić: Ovo je gnusna laž, nema veze sa istinom

Darko Ristić, direktor agencije "International Sports Office" povodom monstruozne laži koju je objavio KRIK, a preneli đilasovski mediji, rekao je:

- Ovim putem bih želeo da Vas obavestim da sin predsednika Republike Srbije, Danilo Vučić, nema apsolutno nikakve veze sa agencijom International Sports Office niti je ikada učestvovao u bilo kakvim poslovima vezano za gore pomenutu agenciju u kojoj sam ja direktor. Kao što sam i odgovorio portalu KRIK, odgovorno tvrdim da je ta vest, koja se pojavila u nekim italijanskim medijima, gnusna laž i nema apsolutno nikakve veze sa istinom - rekao je Ristić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Pa šta i da jeste, to je častan posao za pametne. Dečko, srećan ti rodjendan, da dugo i srećno živiš. Neka pišu, baš te briga. Za pare bi i majku prodali.

doživotna robija za SNS mafiju

pre 2 godine

Послали му рођенданску честитку ???

samopostovanje

pre 2 godine

iza svega stoje djilasove pare....lazi ce biti sve vece i sve gnjusnije....

Vesna

pre 2 godine

Pustite vise decka na miru, jer mora da trpi lazi i uvrede samo zbog toga sto je predsednikov sin!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija