• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2021

08:05

PREDSEDNIK VUČIĆ ODBIO HELIKOPTER! Automobilom kreće u Gornje Nedeljice uprkos blokadi "ekologa"!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ ODBIO HELIKOPTER! Automobilom kreće u Gornje Nedeljice uprkos blokadi "ekologa"!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ići će danas u Loznicu automobilom, uprkos najavljenim blokadama koje organizuju takozvani ekolozi uz pomoć pojedinih stranaka opozicije

Kako se saznaje, šef države nije želeo u Gornje Nedeljice, gde će razgovarati sa građanima, da ide helikopterom, već će krenuti automobilom uprkos blokadi "ekologa".

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja, u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija "Rio Tinto".

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ana

pre 2 godine

A zasto bi isao covek hilihopterom kada zna da da cistog obraza ide pred narod

Maja

pre 2 godine

Predsednik je doneo pravu odluku. Staje rame uz rame sa ostalim gradjanima koji ce danas biti pogodjeni blokadama.

Milica

pre 2 godine

Ovo je dobar potez, zasto da ide helikopterom kad moze kao i ostali gradjani automobilom.

Ivan

pre 2 godine

Pristupačnost građanima i otvorenost za sva pitanja su jedan od razloga zašto narod voli i podržava Vučića. Zbog toga se on ni najmanje ne plaši protesta jer zna da ima dokaze i dobre rezultate rada koje građani prepoznaju.

Deda

pre 2 godine

Predsednik je ovim postupkom pokazao da je uz svoje građane u svakoj situaciji

Slavko

pre 2 godine

Kocijama treba da ide posto se ponasaju kao da smo u 18 veku.Mozete da pisete sta hocete narod zna sta se desava,dzabe botovi i pozitivni komentari to je laz

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija