• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2021

10:11

HLADAN TUŠ, ŠABAČKA BOLNICA DEMANTOVALA ĐILASOVSKI PORTAL: Ne koristite lažne informacije!

Beta

Politika

HLADAN TUŠ, ŠABAČKA BOLNICA DEMANTOVALA ĐILASOVSKI PORTAL: Ne koristite lažne informacije!

Podeli vest

Opšta bolnica Dr Laza K. Lazarević iz Šapca izdala je saopštenje povodom lažnih vesti na đilasovskom portalu Nova S da je "SNS batinaš za volanom Hitne pomoći u Šapcu"

 

Saopštenje prenosimo u celosti:

SAOPŠTENJE OPŠTE BOLNICE Dr Laza K. Lazarević Šabac a u vezi netačnih informacija pojedinih sredstava javnog informisanja- portala

Sanitetom Opšte bolnice Šabac kojim je transportovan kovid pacijent prema kovid bolnici u Beogradu u subotu 04.12.2021. godine oko 14:30 je upravljao stalno zaposleni vozač naše ustanove Ilija Brajić koji je po rasporedu rada bio u svojoj redovnoj smeni, a ne neko drugo lice kao što je netačno objavljeno.

Zato Vas molimo da ovakve lažne i neistinite informacije ne koristite bilo koje svrhe, u vreme pandemije kada je borba za zdravlje i živote naših sugrađana jedan od naših najbitnijih prioriteta. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbski komita

pre 2 godine

Ove lazi i neistine prevrsuju vise svaku meru... politicki sam neopredeljen ali znam da svakako necu da glasam za ovu udruzenu bandu koja na silu zeli vlast a nema ih saka jada. Dezavuisu i lazu narod, hoce da izazovu nemire i udari srbin na srbina samo da bi dosli na vlast jer znaju da drugacije nece moci a sutra oni da pricaju o demokratiji i evropskim principima i standardima. Nece moci

Raka

pre 2 godine

Protest je ekoloski, nestranacki, u cemu jw lroblem da neko iz SNSa bude na protestu?

Sara

pre 2 godine

Jako je ruzno lagati i izneti lazne informacije, žaszo bi neko to uradio glupost, covek se bori za zivot i transport mora da se obavi a oni se tu bave politikom

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija