• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2021

11:39

Viola fon Kramon na svakom koraku olajava Srbiju, šta god da je uradila ili rekla bilo je protiv interesa naše zemlje!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

Viola fon Kramon na svakom koraku olajava Srbiju, šta god da je uradila ili rekla bilo je protiv interesa naše zemlje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom izjave Viole fon Kramon da "Srpska pravoslavna crkva ne postoji" rekao da sve što je ona ikada radila bilo je protiv interesa naše zemlje

 

- Teško je komentarisati... Mi smo od nje napravili veliku političku zvezdu, ona samo olajava Srbiju i radi sve protiv interesa naše zemlje, od toga kako da budemo osuđeni za genocid do toga da Kosovo bude nezavisno. Šta god da je radila i rekla bilo je protiv naših interesa.

- Zaključite kako je ona došla do toga. Ne moram ja ništa da govorim, mislim da svaki normalan čovek to razume - završio je Vučić. 

Foto: printscreen

Podsetimo, poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon sastala se juče sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke Grigorijem Durićem.

Sastanak Viole fon Kramon i episkopa Grigorija je jasan znak da im dobrobit Srbije i SPC nije u interesu, jer da jeste episkop Grigorije se ne bi sastao sa glavnom lobistkinjom za nezavisnost Kosova i ženom koja se zalaže da svi priznaju da se u Srebrenici desio genocid.

Povrh svega, nakon sastanka sa Grigorijem Violoa fon Kramon je ukinula Srpsku pravoslavnu crkvu!

- Nema "Srpske pravoslavne crkve", ovo su veoma autonomne eparhije koje se razlikuju od katoličke crkve. Popričajte sa episkopom, i iznenadićete se - odgovorila je Viola fon Kramon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
andrijana

pre 2 godine

Tako moze da se ponasa samo zlo od zene, ili po necijem naredjenju. Drugo nema.

Sara

pre 2 godine

Jasno je kao dan da Viola ne voli Srbiju. Ali svakako, vlasti Srbije ne treba nikome da se dodvoravaju, pa najmanje Violi.

mare

pre 2 godine

Ćutina i Zelenoviceva drugarica saveznica ukida SPC Sada bi trebalo da se oni ograde od nje ili jasno da nam kazu da rade u njenom interesu

Milan63

pre 2 godine

Ma, bravo predsedniče! Dobro ste joj rekli. Olajava legalnu i legitimnu vlast u Srbiji, napada našu SPC, rovari protiv većinske Srbije gde god stigne, meša se na najgrublji način u naše unutrašnje stvari. Ko je uopšte ona? Šta ima Viola fon Kramon da nam soli pamet šta treba da radimo? Ja bih joj zabranio da ulazi u Srbiju i da ovde huška jedne ljude protiv drugih. Ona je Nemica i neka se priseti kako su njeni sunarodnici ovde harali i ubijali Srbe u oba svetska rata i 1999. Mi ćemo naše probleme da rešimo između sebe, a ona neka gleda svoj narod i neka prestane da zabada svoj nos gde mu nije mesto. Ma, da mogu, opsovao bih je, ali znam da ne biste to objavili. Sram je bilo!

Pera

pre 2 godine

Viola fon Kramon je najviše podmićena osoba od strane albanskog lobija.

Ivan

pre 2 godine

Viola je placena da rado ovo sto radi, a gde ce njena dusa da zavrsi, o tome neka sama vodi racuna.

frano franic

pre 2 godine

SPC nije nikad postojala, to su cinjenice, sve ostalo su Srpske lazi. Srbija je jedna obicna LAZ!

Mina

pre 2 godine

Viola je dobila silne pare da to radi. Isto tako kao i naša opozicija radi. Isti su srbomržci.

Tina

pre 2 godine

Viola je kvarna kao mućko jaje. Svaku reč koja upotrebi protiv Srbije debelo naplati.

Nevena

pre 2 godine

Sve skupili srbomrzci, sve im srpsko smeta. Zasto Evropa cuti na javni govor mrznje koji Viola propagira?!

Pera Savic

pre 2 godine

Njoj i jeste cilj da samo olajava Srbiju i to ima kao zadatak.

Stefan

pre 2 godine

Viola mrzi Srbiju, jer podrzava Albaniju. Hoce da Srbiju predstavi kao ekstremno losu drzavu, kako bi uzdigla Siptare. Ali ne gradi se nicija sreca na tudjoj nesreci.

Dušan

pre 2 godine

Apsolutno je ovim pokazala da je veliko dno! Sramota da napada pravoslavnu crkvu!

Lena

pre 2 godine

Žena je hodajućie zlo! Sve što radi, pokazuje kakva je osoba, a dno je

Sara

pre 2 godine

Dno dna! Naša SPC je naša velika svetinja i blago a ona tako, Bog sve vidi.

Snezana

pre 2 godine

Kruela da se vrati odakle je došla, nemoj da nam pravi nemire po zemlji i širi laži o nama! Veštica

mile

pre 2 godine

Zena koja ide stalno potiv Srbije a sada koristi opoziciju. Moraju cak i oni da se pripaze Viole.

Pera

pre 2 godine

Ona ima zadatak to da radi i ne treba to da nas cudi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija