• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.12.2021

07:45

Viola fon Kramon u totalnoj akciji protiv Srbije!

Beta

Politika

Viola fon Kramon u totalnoj akciji protiv Srbije!

Podeli vest

Poslanica EP Viola fon Kramon je na susretu sa vladikom Grigorijem ukinula je našu Srpsku pravoslavnu crkvu, u Jadru je zastupala interese drugih kompanija lažno se predstavljajući kao zaštitnik naroda, a sada traži od EU da zatvore Kolubaru, Kostolac i Obrenovac

 

Poslanici EP Viola fon Kramon i Petroso Kokalis u autorskom tekstu za Euractiv zahtevaju od EU da pojača insistiranje na tome da zemlje Zapadnog Balkana smanje zagađenje, navodeći da "neke zemlje koje teže EU" ne uspevaju da se pridržavaju propisanih standarda zagađenja vazduha iz termoelektrana na ugalj. 

"Neke od zemalja koje teže EU ne uspevaju da se pridržavaju standarda zagađenja vazduha iz svojih termoelektrana na ugalj, a kamo li da preseku linije za ugalj i krenu na put dekarbonizacije. Termoelektrane na ugalj Zapadnog Balkana su slepa tačka EU", stoji u autorskom tekstu.

Izgleda da fon Kramon nastavlja svoju kampanju protiv Srbije pa sada traži da se zatvori Kolubara, Kostolac i Obrenovac. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Ma ta "gospođa" FAŠISTKINJA uporno gura tu neku politiku protiv Srbije! Izgleda da ima neke traume drugog svetskog rata! Odatle ta tolika frustracija! Ne može da nam oprosti dva svetska rata! Razumemo mi bolest i frustracije fašista! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVELA SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA! ŽIVEO PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ!

Milan63

pre 2 godine

Srbija nije nemačka pokrajina da bi ova šiptarska lobistkinja mogla da nešto traži i zahteva. Njeni sunarodnici su ovde u oba svetska rata i 1999. ubijali Srbe, pa bi prvo morala da klekne kada pomene Srbiju koju olajava na sve moguće načine kad god stigne. Ova je još gora od Medlin Olbrajt.

Mrgud

pre 2 godine

Ova kreatura od žene je potpuno nevažna. Mene čudi da niko iz SPC ne reaguje na neverovatne aktivnosti politikanta vladike Grigorija. On otvoreno radi protiv ove države verujući da će postati predsednik, a SPC ćuti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija