• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

04.01.2022

14:39

PALMA IZ HURGADE: Obećavam da ću svake godine voditi radnike iz Srbije na neko putovanje! /video/

Informer

Politika

PALMA IZ HURGADE: Obećavam da ću svake godine voditi radnike iz Srbije na neko putovanje! /video/

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma potpisao je juče u egipatskom letovalištu Hurgada ugovor sa vlasnikom lanca hotela Titanik i Ali Baba, Samehom Hevedom, ugovor o dolasku 144 zdravstvena radnika iz 30 gradova Srbije u Hurgadu 7. aprila ove godine

 

Kako je istakao, prvog januara u Hurgadi, pao je grad, a jedan čovek koji je bio u blizini njegovog smeštaja, rekao je da grad u Egiptu nije padao nikada, odnosno, da se ne pamti pojava ove nepogode.

- Ono što je važno za Srbiju, i zdravstvene radnike je to, da smo juče potpisali ugovor sa vlasnikom lanaca hotela Titanik. To će biti treća grupa koju mi dovodimo u Hurgadu - rekao je Palma.

Govoreći o povoljnostima za radnike, Palma dodaje da će za 50 odsto radnika smeštaj biti besplatan, dok će za drugi deo plaćati grad Jagodina.

- Prošle godine, 2.000 ljudi je putovalo, i to u godini korone - navodi Palma, dodajući da je to sve platila stranka Jedinstvena Srbija.

Palma kaže i obećava da će, svake godine radnike voditi na različite destinacije, i dodaje da će svako imati priliku da bar jednom otputuje.

Kada je u pitanju pandemija koronavirusom u Egiptu, Palma navodi da je veoma mali broj građana zaražen.

Kako Palma dodaje, mere su rigorozne i u Hurgadu ne može lako da se uđe.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robija za Rošavog i SNS mafiju

pre 2 godine

Часна пионирска, друже Палма? ???

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija