• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2022

16:41

Demokrate Zorana Lutovca DELE SRBE: NISMO ISTI - NEČIJI JE DEDA PREŠAO ALBANIJU, A NEČIJI BIO U AUSTROUGARSKOJ VOJSCI?!?

Politika

Demokrate Zorana Lutovca DELE SRBE: NISMO ISTI - NEČIJI JE DEDA PREŠAO ALBANIJU, A NEČIJI BIO U AUSTROUGARSKOJ VOJSCI?!?

Podeli vest

Demokratska stranka Zorana Lutovca, tačnije Opštinski odbora te stranke za Novi Beograd, oglasila se danas skandaloznom objavom na Tviteru u kojoj poručuje da nisu svi Srbi isti?!?

 

"Koliko god bilo nepopularno mišljenje jednostavno NISMO ISTI. Nečiji je deda prešao Albaniju i bio na Solunskom frontu, a nečiji u Austrougarskoj vojsci. Nečiji je na Ceru i Kolubari branio Srbiju, a nečiji je napadao. Nečiji je stvarao i branio, a nečiji su krali i rušili.", piše u objavi Demokratske stranke na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

Ovaj skandalozni pokušaj podele srpskog naroda na naše i njihove, na dobre i loše Srbe, naišao je na osudu brojnih korisnika ove društvene mreže među kojima ima i onih iz same DS.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stephen Nimanitz

pre 2 godine

Ali svi su nastali od majmuna i bili majmuni istog svemira dok ih vlasnici cirkusa nisu utrenirali da misle su razlicite boje i rase i da ih je stvorio drugaciji Bog koji je postavio drugacija pravila radi necijeg tudjeg privatnog interesa , e sad moglo bi se tu svasta jos pronaci gde su bili i sta su majmuni sve radili da dobiju banane .

Edo Bakarec ustaški zapovednik

pre 2 godine

Деда оног паразита Бакареца је одликовани усташа, а прадеда великог вође је помагао Аустријанцима да пале и убијају децу, жене и старце у првом светском рату. Ко зна колико је таквих изрода у владајућој партији...

Rade R

pre 2 godine

A gde je bio tvoj deda Lutovac!? Ali gde god bio da bio, tebe bi se danas stideo da je živ! A ovako se samo u grobu okreće! Pametniji si kad ćutiš!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17