• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.01.2022

14:32

SAVO CIA MANOJLOVIĆ MALTRETIRA GRAĐANE I NA BOŽIĆ! Ništa im nije sveto, žele kazahstanski scenario!

Printscreen/Twitter

Politika

SAVO CIA MANOJLOVIĆ MALTRETIRA GRAĐANE I NA BOŽIĆ! Ništa im nije sveto, žele kazahstanski scenario!

Podeli vest

Samozvani ekolog Savo CIA Manojlović, organizator nezakonitih blokada puteva širom Srbije, nastavlja sa svojim mentorima da teroriše građane prestonice

Savi i njegovima ništa nije sveto, pa ni najznačajniji praznik Božić, pa su rešili da i danas maltretiraju građane.

Oni su blokirali auto-put kod Sava centra, a čak su krenuli i da lupaju automobile koji su se tu zaustavili.

Izgleda da je Savi i njegovim mentorima cilj da izazovu isto ono što se poslednjih dana dešava na ulicama Kazahstana.

Podsetimo, Savo Manojlović je, nakon što je država na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, usvojila zahteve demonstranata koji su nedeljama maltretirali građane blokadom međunarodnog autoputa, ali i drugih važnih saobraćajnica širom zemlje, izjavio da prekida proteste jer je njihov cilj ispunjen.

Foto: Printscreen

Manojlović je, međutim, sada pokazao svoje pravo lice. Cilj organizovanja nezakonitih blokada puteva nije bila briga za životnu sredinu, već onemogućavanje iskopavanja litijuma. 

A zašto se Manojlović toliko buni protiv kompanije Rio Tinto i iskopavanja litijuma?

Biće da je zbog toga što ga stipendira konkurentska firma Rio Tinta, Konar adenaur fondacija. A ta fondacija je glavni finansijer BHP limitida, a BHP u ovom trenutku iskopava litijum u Nemačkoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile

pre 2 godine

Ako država nastavi sa tolerncijom prema ovim ljudima,a BIA osoblje da mlati pare i ništa ne radi,ne Kazakstanski scenario,nego onaj u Sloveniji, Hrvatskoj i BIH,KAO I NA KIM! Plašite se gospodo iz SNS-a od anglosaksonaca kao miševi! Ovo nije polittika nesvrstanosti,nego nesigurnosti! Ako smo sa Rusijom,sa Rusijom smo,a ne sa svima,ni smo mi ko može sa svima! Zapad hoće sa njima,ali za ništa da se nepitamo o sebi,i svojim interesima,jer smo slabi i mogu sve najgore da nam urade,i plus da im se IZVINJAVAMO! A Belorusiji da uvodimo sankcije,a da nas Belorusi mole i izvinjavaju nam se zbog toga:GOSPODO,MOLIM VAS!

lence

pre 2 godine

nas predsednik uvek za srbiju i gradjane a pogledajte druge strane medalje nesrecni savo placenik preko stipendije hoce da srusi svoju zemlju,umesto da slavimo i ponosimo nasim predsednikom mi moramo da se stidimo pete kolone koju su napravili tajkuni.

Dragan

pre 2 godine

Dokle će više država da dozvoljava ovim ludacima da maltretiraju prolaznike i naše i strane.Čeka se valjda da neko poludi i pogazi ove budale.

Pera

pre 2 godine

Kada ti skolovanje finansira fondacija od Rokfelera onda moras da radis kako ti kazu, svako ko jer zavrsio Harvard a da nije platio iz svog dzepa je vojnik vladara iz senke, to je regrutni centar za buduce politicare koji ce raditi kako im sponzori kazu i Jeremic je jedan od tih tako da se zna ko radi protiv intresa drzave i bolje buducnosti nase dece, kod Putina bi takvi mogli samo jednom da se pojave na TV i tako sebi presudili dugogodisnju robiju, zalosno je sto kod nas ima mnogo kriminalaca koji zive od prodaje narkotika i takvi su najglasniji i najagresivniji jer im je ugrozen posao, kada se vidi ko sve izlazi na ove proteste pametnom dovoljno da ukapira o cemu se radi

Veselin

pre 2 godine

Zasto ne hapsiti ove organizatore i sprijecite da ih finansiraju strane sluzbe koje hoće da izazovu haos u državi. Kada ce policija raditi svoj posao javni red i mir a ne da 1% maltretira ostale gradjane

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija