• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2022

09:59

Brnabić: Šolak i Đilas se smeju u lice narodu! Vreme njihovog uspona je vreme sloma običnog čoveka u Srbiji!

printscreen

Politika

Brnabić: Šolak i Đilas se smeju u lice narodu! Vreme njihovog uspona je vreme sloma običnog čoveka u Srbiji!

Podeli vest

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da je degutantno ponašanje dela javnosti koji žele da građani Srbije poveruju da su dva čoveka, svojim mašinskim mozgom i bavljenjem kablovskim operacijama u Kragujevcu, zaradili stotine miliona evra.

 

Ona je u emisiji Hit Tvit na televiziji Pink, komentarisala kupovinu fudbalskog premijerligaša Sautempton od strane srpskog biznismena Dragana Šolaka, i rekla da svi naslovi u pojedinim medijima i izjave opozicionih političara na ovu temu, predstavljaju svojevrsno smejanje i pljuvanje u lice građanima Srbije.

- Oni su postali medijski magnati, sa stotinama miliona evra na računima širom sveta. A da ih podsetim, za to vreme, prosečan čovek u Srbiji je ostajao bez posla. Vreme uzdizanja imperije Dragana Đilasa i Dragana Šolaka je vreme kraha i sloma prosečnih srpskih porodica - rekla je Brnabić. 

Ona je iznela podatke da je nezaposlenost 2011. godine bila 23 % , prosečna plata iznosila je 372 evra dok je minimalac bio 168 evra.

- I ova kupovina fudbalskog kluba je svojevrsno pljuvanje u lice građanima – ti si vredeo 372 evra, ako si bio dovoljno srećan da budeš zaposlen, a ja sam zaradio toliko da deceniju kasnije mogu da kupim fudbalski klub iz najjače lige na svetu - izjavila je predsednica Vlade. 

- Dragan Šolak je koristio direktno resurse Telekoma Srbije i Telekomu nije bilo dozvoljeno da se bavi istim delatnostima kao i SBB, kako im ne bi bili konkurencija. A Dragan Đilas je kupio sve sekunde od RTS-a, i onda ih preprodavao. I to je taj mašinski mozak - i on je mnogo pametan, a mi smo svi mnogo glupi pa to nismo znali da uradimo? - upitala je premijerka.

Brnabić je zaključila da bi mediji, koji danas sebe ocenjuju kao nezavisni, bili uz Aleksandra Vučića svim srcem da im je dozvolio da nastave da zloupotrebljavaju državne resurse.

- Da ih je predsednik pustio da nastave da se bogate na državnim jaslama, koriste državne resurse da slabe naš Telekom a jačaju SBB – ne bi bilo onakvih emisija o Aleksandru Vučiću, stalnih napada na njegovu porodicu… On bi im jednostavno bio najbolji na svetu. Tu se samo radi o poslovnim interesima i tome da je on stao na put njihovoj zloupotrebi državnih resursa i zaštitio državu od njihovog bogaćenja - završila je premijerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
andrijana

pre 2 godine

Jasno nam je svima da su lopovlukom stigli dovde. Ali najveci problem je sto su krali od nas. Obicnih gradjana ove drzave.

Kole

pre 2 godine

Gradjani su dobijali otkaze i ostajali bez posla, dok im se Đilas i Solak smejali u lice!

Vojin

pre 2 godine

Tajkunski dvojac je gradio imperiju dok je Srbija pljačkana i rasprodavana! Samo što sve na kraju dođe na svoje.

Marko

pre 2 godine

I Djilas i Solak su unistili Srbiju. Nece imati vise prilike za to. Narod ne podrzava lopove poput njih dvojice.

Jaca

pre 2 godine

Lako je njima da se sada smeju gradjanima kad raspolazu i kupuju stadijon sa parama sto su oteli gradjanima!

doživotna robija za Rošavog i

pre 2 godine

ЦИА платила жутом тајкуну да би Телеком преносио утакмице његовог клуба ???

Biljana

pre 2 godine

Šta Đilas i Šolak misle o građanima Srbije pokazali su upravo akcijama posle smene vlasti kad su pare otete od građana Srbije sakrili na račune po belom svetu a državu i institucije ostavili pred bankrotom,pošto im je i to malo sad bi ponovo da "ubede" građane Srbije da opet treba da ih dovedu na vlast da bi ukrali još više pošto znaju da je državni budžet puniji para nego ikad pa ko im veruje neka glasa za ove lopove

Vlada

pre 2 godine

Евидентно је да су се обогатили на грбачи народа, јер су константно крали и понижавали исти тај народ.

Grada

pre 2 godine

Толико богатство од стране људи који нису имали дана радног стажа је незамисливо. Мутни послови су ту зарадили енормно богатство.

Simic Dusica

pre 2 godine

Treba da se stide koliko su nas ojadili, a sad se bahate.

Milena

pre 2 godine

Не знају Ђилас и Шолак шта значи поштено зарадити, јер њихови мозгови функционишу тако да су створени само да краду и лажу!

Simic Dusica

pre 2 godine

Njih dvojica se vode samo svojim interesima, ali ubzo ce aplir i dokaz po koji put da smo jaci od tih olosa.

Simic Dusica

pre 2 godine

Koliko su samo jadni, dokazace im Srbija u aprilu.

Milutin

pre 2 godine

Šolak je jedinstven primer kako se pere državni novac. Umesto što plasira laži kako Srbija i vlast ne vode računa o građanima, on ulaže u engleski klub. Strašno.

Miki

pre 2 godine

Djilas i Šolak poznaju samo jezik novca. A najsladji im je onaj koji su uzimali of nas gradjana dok su mogli. Sada bi opet da ponove, ali ne trebamo im to dozvoliti.

Nemanja

pre 2 godine

Lako je Djilasu da trosi pare koje je pokrao od naroda, ali dzaba mu je sve kad ga narod nece, ne moze parama da kupi volju naroda jer narod ne zeli lopove.

Milka

pre 2 godine

Vreme njihovog uspona je dovelo do sloma i prosjačenja običnih ljudi. Postali smo sirotinja dok su oni punili "slamarice" i sada s ponosom kupuju fudbalske klubove.

Vesko

pre 2 godine

Sve dok je Aleksandar Vucic predsednik Srbije, Srbiji ne moze nista ni Djilas ni Solak.

Misko

pre 2 godine

Aleksandar Vucic jedini radi za interes naroda Srbije. Dok je Djilas na vlasti bio, on je u saradnji sa Solakom, pljackao Srbiju. Ali tome je na put stao predsednik Vucic, koji je posten, radan i vredan covek.

Ana

pre 2 godine

Sramota ziva dase neko obogatio na grbaci naroda Srbije. I jos se javno razbacuje tim novcem.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija