• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2022

09:07

Užasno je to što Srbija jača svoju vojsku, ali su Zelene beretke super i bezazlene! Đukanović BRUTALNO ODGOVORIO SONJI BISERKO!

Fotoilustracija/Tanjug/Informer

Politika

Užasno je to što Srbija jača svoju vojsku, ali su Zelene beretke super i bezazlene! Đukanović BRUTALNO ODGOVORIO SONJI BISERKO!

Podeli vest

Sonja Biserko je juče gostujući na đilasovskoj N1 za regrutaciju paravojnih formacija u BiH - "Zelenih beretki" okrivila Srbiju i Republiku Srpsku i komentarisala jačanje Vojske Srbije, kao i program obeležavanja 30 godina od osnivanja Republike Srpske, a na njene sramne i nebulozne optužbe odgovorio je poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović

- Srbija se naoružava, čujemo da smo najjači u regionu, da smo nepobedivi i to stvara nasigurnost kod svih ostalih! Ono što smo videli u Banjaluci je zastrašujuće - rekla je Biserko.

Na to joj sarkastično odgovorio poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović:

- Znači, užas je što Srbija jača, što jača vojsku, grozno je što kroz Banja Luku na paradi su regularne policijske jedinice Republike Srpske, ali su "Zelene beretke" sasvim super i bezazlene - napisao je Đukanović na Tviteru kao sarkastičan odgovor gostovanje na televiziji N1. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jole

pre 2 godine

Ti zeno si toliko puna mrznje da ovo vise nije humano!

Ana

pre 2 godine

Sramota, kako može da bude užas da jača Vojska Srbije? Sramota i užas ste vi koji tako pričate i pišete. Vojska Srbije je naša snaga i ponos.

Šile

pre 2 godine

Zastrašujuća je ova žena sa svojim jezivim izjavama protiv svog naroda!

Luna

pre 2 godine

Srbija će svima pokazati da može da se izbori sa svim svojim nedaćama jer mi smo narod koji se uvek izdigne iz pepela.

Vladimir

pre 2 godine

Srbija će nastaviti da se bori i da se razvija u svim segmentima a ovima što im to smeta slobodno neka negativne komentare zadrže za sebe.

Mimi

pre 2 godine

Svi znamo ko je gospodja i na čijoj je strani. Od nje se nista pametno i ne ocekuje.

Lena

pre 2 godine

Neka siri mrznju van nase zemlje. Takve kao ona su samo za redove srbomrzaca.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Gospodična biserko, potomak ugedne ustaške porodice iz BDH, i naturalitovani hercegovac raspredaju o srbijanskoj junačko vojsci! Ima li u Srbiji još Srbijanaca... mrtav nam se đeneral Draža prevrće u grobu od sramote i stida...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija