• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.01.2022

21:31

RADIKALNI NACIONALIZAM U PORASTU U REGIONU, NE SAMO KOD NAS! Vučić odgovorio na ono što nas sve zabrinjava!

Printscreen

Politika

RADIKALNI NACIONALIZAM U PORASTU U REGIONU, NE SAMO KOD NAS! Vučić odgovorio na ono što nas sve zabrinjava!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je televizije RTS večeras od 21 sat. Referendum, litijum, građanski protesti, odnosi u regionu i odnosi sa velikim silama neke su od tema o kojima će govoriti predsednik Srbije

Upitan zbog čega je danas morao u Priboj, Vučić je rekao da njegov posao jeste da pre svega brine, pronalazi i rešava probleme.

- Danas na ovom važnom putu u Priboj mogao samo da vidim zbog čega Srbija jeste na velikom putu. Kada idete auto-putem Miloš Veliki, i još ćemo da gradimo. Onda smo došli u Kokin Brod, osam miliona evra ulažemo u to, verujem da ćemo da uradimo do juna. To će mnogo značiti Pribojcima. Veru mi je povratilo i to kad sam razgovarao sa ljudima iz dve kompanije, od kojih je jedna srpska. U jednoj od fabrika sam sreo Adisa i Radišu, zavarivači, rade zajedno - kazao je na početku razgovora Aleksandar Vučić.

Naglasio je da stižu putevi, gas, kanalizacija, zapošljavanje ljudi, tako da se "Priboj podiže".

Vučić je govorio i o problemima, odnosno o snimku kako policajci slave rođenje deteta uz neprimerene pesme. Naglasio je da su ti policajci kažnjeni zbog svog postupka.

 

 

- Danas me je sačekao jedan čovek, da li je Edin ili Emir, zaboravio sam. Dobio sam od još nekih ljudi pisma da se osećaju uplašeno. Oni ne bi trebalo da se osećaju uplašeno. Radikalni nacionalizam je u porastu i u regionu, ne samo kod nas - podvlači.

Upitan kako se oseća kada neko veliča ili negira zločin u Srebrenici, kaže da šta god bude rekao "svi će me napadati".

- Mi njima govorimo: balije, Turci, gamad, na digitalnim zidovima, a oni nama: genocidna tvorevina Republika Srpska, četnici... To govorimo svaki dan. Tražio sam izveštaj BIA i MUP, u Priboju je sve bilo super. Kad sam bio u poseti u fabrici, dočekali su me Bošnjaci. Oni podižu Srbiju, podižu BDP ove zemlje. Nema kafane u kojoj tuča nije izbila u Priboju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 2 godine

Ne smemo dozvoliti da se izmedju nas u Srbiji stvara jaz i da se delimo po boji, veri i poreklu. Treba zajedno da se borimo za bolju i stabilniju budućnost države u kojoj živimo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija