• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2022

11:17

SKANDAL NAD SKANDALIMA! RTS poput đilasovskih medija  - Nije im važno šta govori predsednik njihove države, već australijski premijer!

ruters/tranjug

Politika

SKANDAL NAD SKANDALIMA! RTS poput đilasovskih medija - Nije im važno šta govori predsednik njihove države, već australijski premijer!

Podeli vest

Nacionalna televizija potpuno se stavila u funkciju cenzure koju sprovodi Dragan Đilas na svojim medijima, emitijući samo 18 sekundi priloga u kom predsednik Republike Srbije brani pravo jednog Srbina, Novaka Đokovića da se slobodno kreće i bavi svojim poslom, ali brani i našu zemlju, naše nacionalni dostojanstvo i dostojanstvo svakog građanina Srbije!

RTS podlegao pritiscima i uradio tri skandalozne stvari:

Stavili australijskog premijera ispred predsednika naše države, nakon jednog emitovanja potpuno cenzurisali predsednika i izbacili je u potpunosti iz jutarnjeg programa, iako je gotovo u celosti taj program bio posvećen upravo Novaku Đokoviću!

Sramota RTS je i u tome što su stavu naše države dali znatno manje vremena nego najgledaniji svetski kanali, poput CNN, BBC i ostalih. Primera radi CNN, dakle najgledanija internacionalna stanica u svetu, emituje u svim vestima od juče izjavu našeg predsednika u trajanju od 35 sekundi!

Kako saznajemo, upravo je CNN uputio poziv našem predsedniku da u ponedeljak gostuje u programu te televizije, kako bi se čuo glas Srbije i podrška koju Đoković dobija od naše zemlje i državnog vrha u ovoj neravnopravnoj borbi. Od RTS naravno ni pisma ni razglednice.

Za koga radi naša nacionalna televizija i da li brani interese Srbije ili privatnog kapitala?!??


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 2 godine

Новак је у Аустралији и јасно је да треба да поштује правила домаћина.

Vesna

pre 2 godine

Postovao je jer da nije, ne bi mu bila izdata viza, na osnovu koje je i krenuo put Australije.

Vesna

pre 2 godine

Zar nije postovao? I dobio je vizu. Zasto bi kretao na put da to nije bilo tako?! To sto je pao dogovor da se Nole ponizi, da se protera, da se zlostavlja, to nije pravo drzave vec samovolja pojedinaca, zapadnih mocnika da svojim nesposobnim pulenima eliminacijom Novaka, obezbede bolji plasman i da za to naravno, dobiju lepe "zahvalnice" tj novac a s obzirom na visok fond nagrada. Trulez! Kanalizacija! I sramota bez razmera.

Vesna

pre 2 godine

Bili i ostali strani placenici i izdajnici! To je odgovor na sve a i objasnjava njihove sramne izjave i postupke. Na svoje pljuju a tuđe, pa makar i pogresno, izdizu. E zato ce Vucic da pobedi na izborima jer voli svoj narod, svoju zemlju.

golub

pre 2 godine

Tu zutu olos treba zabraniti i osnovati novu RTS televiziju koja se bavi komercijalom , , atu bagru hitno posmenjivati i one koji su odgovorni m , da poloze racune za svoju neprijateljsku delatnost protiv svog naroda.

Milan63

pre 2 godine

Tu žutu bagru je odavno trebalo razjuriti sa RTS-a. Sad rade šta žele.

Crni

pre 2 godine

Necu vise da placam RTS jer nije naciinalna televizija vec jednopartijska.Sramota sta rade a kao cude se sto im novinari odlaze.Sigurno ne od dobrog.

Abe

pre 2 godine

Pitam se ja zašto građeni plaćaju TV-pretplatu za televiziju koja nije u službi građana.

Vla

pre 2 godine

Ukinuti pod hitno obaveznu pretplatu, jos uvek zuta banda sa onima koji ne vole srbiju, uredjuju program, napolje iz drzave, ukinuti im bilo kakvu donaciju

milankukic

pre 2 godine

e to je tako jer je baš Vucic kriv zašto mi placamo takozvani javni servis jer da je to tacno drukcije bi se biralo rukovodstvo i zato bi trebalo da se održi reeferendum dalo treba placati R.T.S.jer oni podržavaju sve što je protiv Srbije i srpskog naroda

nemanjicbg

pre 2 godine

S obzirom ko sve rukovodi RTS-om, nije za cuditi. Nadaju se da Vucic izgubi izbore, pa da ostanu na svojim mestima. Treba, pod hitno, doneti odluku da se RTS-u ne placa pretplata, zbog uskracivanja informacija pretplatnicima. Posle izbora, uzeti veliku metlu, pa cistiti RTS, od zutaca.

miki

pre 2 godine

stvarno skandal, koji mamlazi, da ne upotrebim neku adekvatniju rec... sramota

Milan

pre 2 godine

Па све док на челу исте буде жути Бујошевић, има ћемо овакву ТВ.

Penzionerj

pre 2 godine

Predsednice Srbije, Vucicu. Uz svo postovanje zahtevam da do izbora ocistite te bagre sa drzavne televizije i odmah ukinete sva davanja sto iz bidzeta sto od nas gradjana Srbije. Ovo je sve prevrsilo meru a ove strane televizije da ukinete ili da placaju dupli porez. Odmah! I pod hitno!!!

ratko

pre 2 godine

to rade non stop dno ostaje dno,i to nije moja televizija ,to drzavna televizija aaaaaaaaaaaaahahahhahahah

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija