• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

15.01.2022

18:49

POTVRĐENO! ŠIPTARI DIGLI NIVO BORBENE GOTOVOSTI NA NAJVIŠI NIVO! Specijalci poslati u pravcu Južne Mitrovice!

Politika

POTVRĐENO! ŠIPTARI DIGLI NIVO BORBENE GOTOVOSTI NA NAJVIŠI NIVO! Specijalci poslati u pravcu Južne Mitrovice!

Podeli vest

Pojačane snage kosovske specijalne jedinice, koje su podigle nivo borbene gotovosti na najviši nivo, pokrenute su u pravcu Južne Mitrovice, prenosi Kljan Kosova navodeći da će specijalna jedinica biti u stanju pripravnosti u nedelju jer se tada u Srbiji održava referendum

- Razlog je zato što će sutra u Srbiji biti održan referendum. Ostaćemo u stanju pripravnosti za svaku intervenciju. U pripravnosti smo 24 časa - rekao je neimenovani izvor za Kljan Kosova.

Navodi se da će Specijalna jedinica biti prisutna i u pripravnosti u svim većinski srpskim opštinama na Kosovu, jer je ova televizija dostavila video koji prikazuje oklopna vozila ove jedinice kosovske policije dok kruže auto-putem Priština-Uroševac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija