• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.B.

21.01.2022

21:21

Nebojša Bakarec: Priprema atentata na predsednika Vučića!

nebojša bakarec

Politika

Nebojša Bakarec: Priprema atentata na predsednika Vučića!

Podeli vest

Zavera i atentat na predsednika Vučića imaju za cilj zaštitu ugroženih interesa i političkog i oružanog krila mafije. Prvi imaju interes da zaštite bogatstvo koje su opljačkali do 2012., i da se ponovo vrate na vlast, bez izbora, nasilnim putem. Drugi imaju za cilj da zaštite bogatstvo stečeno kriminalom.

Oba krila kao glavnu prepreku u ostvarenju svojih ciljeva vide u predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Oba krila imaju pomoć od država ili entiteta koji su neprijateljski nastrojeni prema Srbiji i njenim vlastima – a najveću prepreku vide upravo u predsedniku Vučiću.

Od 2018. godine, vidljivi su pokušaji ostvarenja dve opcije - pokušaji nasilne promene vlasti i priprema likvidacije predsednika Vučića. Ukoliko neko smatra da su ove moje preterane, neka se seti dva događaja. Prvi je ubistvo Predsednika Vlade Srbije, Zorana Đinđića. Drugi događaj je pokušaj ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici, 11.07.2015. Pripremu terena za obe opcije vrše moćni tajkunski mediji. Priprema se sastoji u sistematskoj, organizovanoj i ciljanoj dehumanizaciji Aleksandra Vučića, članova njegove porodice ali i drugih nosilaca vlasti iz SNS. Najbolji primer koji opisuje svu tu mržnju je trosatni propagandni film TV „N1“ „Vladalac“ prikazan 17. i 18.02.2020. U filmu  „Vladalac“ ime Aleksandra Vučića pominje se 442 puta, uz više od 43 uvrede („zao, neiskren, bahat, besprizoran, destruktivan, radioaktivan, samoljubiv, despot, bolestan, nesimpatičan, manipulativan, lažov, narcisoidan, nevaspitan, toksičan, beskrupulozan, osion, netolerantan, neuračunjljiv, destruktivan, agresivan, samoživ, autokrata, prevarant, banalan, vođa huligana, negativan rođen…“).

(…) Patološka pojava o kojoj govorim je utoliko upadljivija, zbog toga što Srbija vidno ekonomski napreduje, vodi miroljubivu spoljnu politiku, a napetosti u društvu su smanjene na najmanju moguću meru. Po logici i prirodi stvari, velika popularnost i uspesi, bi morali da dovedu do smanjenja broja pretnji, kleveta i uvreda. Jedini mogući zaključak je da „neko“ veštački, dakle nelogično i neprirodno podstiče dehumanizaciju i demonizaciju prvog čoveka Srbije, njegove porodice i stranke. Medijska priprema terena vodi ka  političkoj pozadini pripreme atentata na predsednika Vučića.

Činjenice su sledeće. Šef mafijaškog klana Belivuk je Radoje Zvicer, koji se verovatno nalazi u Južnoj Americi, gde je vođa jednog narko kartela. Mafijaški klan Belivuk Zvicer je „oružano“ krilo političke mafije koja već godinama preti predsedniku Vučiću i članovima njegove porodice. Mafijaški klan Belivuk Zvicer je pripremao atentat na predsednika Vučića, uz saradnju svog političkog krila. Postoje naručioci i finansijeri pripremanog atentata na predsednika Vučića. Postoje inspiratori atentata, a u krivičnopravnom smislu, podstrekači i pomagači. Pitanja su sledeća! Da li je Đilas  jedan od naručilaca i finansijera pripremanog atentata na predsednika Vučića? Da li je Đilasova stranka SSP, političko krilo mafije?

Setimo se samo veza Đilasa i Marinike Tepić Čobanu Živku, sa kriminalcima Vladom Japancem, Novakom Filipovićem, Milutinom Bakićem i Milanom Dabovićem. Da li je Milo Đukanović jedan od naručilaca i finansijera pripremanog atentata na predsednika Vučića? Ministar unutrašnjih poslova Vulin je postavio ključno pitanje:„Da li je Radoje Zvicer ovu zločinačku organizaciju okupio i organizovao da bi ubili predsednika Vučića po spostvenom nahođenju ili zato što je dobio naređenje od svog političkog šefa, političkog vođe?".
Podsetiću kratko na hroniku povezanih događaja.

- 29.10.2016. U blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima policija je pronašla arsenal oružja u sanducima. Oružje je pronađeno na mestu skretanja u ulicu gde se nalazi porodična kuća Vučića, na mestu na kome svako vozilo mora da uspori na minimalnu brzinu. Pronađena je jedna zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 milimetra, i municija za automatsku pušku i snajper.

- 29.05.2019.  Dijana Hrkalović je razrešena dužnosti državnog sekretara MUP-a i prestao joj je radni odnos.

- Prva polovina 2019., počinje prisluškivanje predsednika Vučića.

- 19.11.2020. Nadležni organi Republike Mađarske su dostavili informaciju da je uhapšeni plaćeni ubica Čaba Der, posvedočio da su mu dve različite kriminalne organizacije s prostora Srbije i Crne Gore, nudile novac da ubije predsednika Srbije.

- 31.12.2020. Predsednik Srbije je medijima otkrio da je prisluškivan. Vučić je tada kazao da je prisluškivan oko godinu i po. Ubrzo je stigla potvrda i od ministra policije Aleksandra Vulina, kao i najava da će policija saznati ko stoji iza ove afere.

- 20.01.2021. U SBPOKu je prvi put saslušana Dijana Hrkalović povodom povezanosti sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom. Odbila je poligraf, a na sva pitanja je uglavnom odgovarala sa - "ne znam" i "ne sećam se".

- 04.02.2021. Konačni dokazi o zaveri i pripremi atentata su isplivali posle hapšenja mafijaškog klana Belivuk. U skrovištima mafijaškog klana Belivuk je pronađena ogromna količina naoružanja i eksploziva, ali i tri vrhunske snajperske puške.

- 05.02.2020. Političko krilo mafije, je ovog dana napalo vlast, šireći neistine ga je mafijaški klan Belivuk deo vlasti. Pravi razlog ovog napada je nemogućnost da  se otvoreno stane na stranu mafijaškog klana Belivuk, pa su se u njegovu odbranu koristile metode „ da se Vlasi ne dosete“.

- 07.02.2021. Načelnik UKP, g. Bogdan Pušić je u kontekstu hapšenja mafijaškog klana Belivuk, izjavio da je preko 850 specijalaca bilo je raspoređeno, prilikom proslave otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji kako bi se obezbedio predsednik, zbog toga što su obaveštajni podaci ukazivali da će biti pokušano izvršenje atentata na predsednika Srbije.

- 01.03.2021. U SBPOKu je ponovo saslušana Dijana Hrkalović povodom povezanosti sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom.

- 15.10.2021. Uhapšena Dijana Hrkalović.

-24.12.2021. Ponovo uhapšena Dijana Hrkalović.

-21.01.2021. MUP saopštava da je 14. januara, pod oznakom hitno, posredstvom Evropola, od pripadnika policije jedne zemlje članice Evropske unije zvanično obavešten o postojanju operativnih informacija da je organizovana kriminalna grupa, sačinjena od članova iz raznih zemalja, koja za cilj ima atentat predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Na čelu ove kriminalne organizacije crnogorski državljanin Radoje Zvicer, organizator i vođa kavačkog klana, za kojim je Srbija već raspisala poternicu.

Opasnost jeste velika, ali odbranićemo i Vučića i Srbiju! Najbolji način da zaštitimo predsednika Vučića je da pristane da ga, shodno zakonima i Ustavu, još jednom kandidujemo i izaberemo za predsednika Srbije. Narod to želi i narod će predsedniku Vučiću ovaj put dati više od 60 odsto glasova. Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija