• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2022

09:36

MINISTAR POPOVIĆ O PRIPREMI ATENTATA NA VUČIĆA: Sačuvati bezbednost predsednika, a nalogodavce i učesnike najstrože kazniti!

Ministarstvo za inovacije

Politika

MINISTAR POPOVIĆ O PRIPREMI ATENTATA NA VUČIĆA: Sačuvati bezbednost predsednika, a nalogodavce i učesnike najstrože kazniti!

Podeli vest

Ministar u Vladi Republike Srbije Nenad Popović oglasio se povodom planiranog atentata na predsednika Aleksandra Vučića i ukazao da je neophodno da se kao država još odlučnije suprostavimo organizovanom kriminalu

Ministar Popović ističe da "saznanja koja su posredstvom Evropola dobile srpske službe bezbednosti o pripremi atentata na predsednika Aleksandra Vučića izazivaju duboku zabrinutost i ukazuju da je neophodno da se kao država još odlučnije suprotstavimo organizovanom kriminalu."

- Informacije da se na čelu kriminalne grupe koja je pripremala ubistvo predsednika Vučića nalazi šef kavačkog klana Radoje Zvicer ukazuje da se politički inspiratori i naručioci ovog atentata nalaze u Crnoj Gori gde kavački klan ima zaštitu režima Mila Đukanovića. Kao čovek koji neprestano dobija pretnje od predstavnika kriminalnih klanova iz Crne Gore povezanih sa Milom Đukanovićem, veoma dobro razumem i ozbiljno shvatam opasnost koja preti predsedniku Vučiću. Ovi kriminalci i njihovi politički zaštitnici spremni su da ubiju svakoga ko im se suprotstavi i stane na put njihovim kriminalnim radnjama.

- Zato pozivam nadležne organe da preduzmu sve neophodne mere da lična bezbednost predsednika Aleksandra Vučića bude sačuvana, a nalogodavci i direktni učesnici u pripremi atentata na predsednika budu otkriveni, uhapšeni i najstrožije kažnjeni - kazao je Popović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17