• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2022

18:28

Marinika i Đilas već mesecima u kampanji protiv Putina, a danas su otvoreno poručili: Nama je idol Putinov najveći neprijatelj Navaljni!

Reaters/Printscreen/Fotomontaža

Politika

Marinika i Đilas već mesecima u kampanji protiv Putina, a danas su otvoreno poručili: Nama je idol Putinov najveći neprijatelj Navaljni!

Podeli vest

Marinika Tepić i njen šef Dragan Đilas mesecima vode kampanju protiv ruskog predsednika Vladimira Putina

Đilasovski mediji prenose "veliki intervju" ruskog opozicionara i naglašavaju kako svi opozicioni lideri moraju da ga pročitaju.

U intervjuu koji prenose, Aleksej Navaljni najbrutalnije optužuje Vladimira Putina i ponižava Rusiju, dok, poput đilasovaca, veliča Zapad i kritikuje što je "popustljiv".

Foto: Printscreen

- Zapad uvek iznova upada u Putinove elementarne zamke. On postavlja neke sulude i smešne zahteve, poput ovih najnovijih, o tome kako on i Bajden moraju da sede u sobu ponoj dima i odlučuju o sudbini Evrope kao da smo se vratili u 1944. Umesto da ignorišu ovu glupost, SAD prihvata Putinov plan i trči da organizuje sastanke. Baš poput uplašenog školarca kojeg maltretira stariji učenik. Zatim izjavljuje da ako nešto preduzmete, onda će da uvede oštre sankcije. To je upravo ono što Putinu treba, jer iz toga sledi da neće biti nikakvih sankcija ako ne napadne Ukrajinu - kaže Navaljni, a prenosi đilasovski medij.

Možda bi ipak Navaljni mogao da uči od brojnih srpskih političara koji su bili na vlasti u doba najgore pljačke, a ostali su na slobodi, za razliku od njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mili

pre 2 godine

Šta drugo očekivati od njih dvoje.Mrze sve što ima veze sa Srbijom ,sa srpskim narodom.Rade protiv svoga naroda i svoje zemlje.Rusija nam je oduvek bila veran prijatelja,a opozicija pokazuje mržnju prema njima.Strašno!

Momir

pre 2 godine

I posle svega ovoga,oni očekuju da narod glasa za njih???

Zeljko

pre 2 godine

Ma kakav Navaljni, Đilas i Tepićeva su mnogo gori od njega.

Jovan

pre 2 godine

Džabe Đilasu sva medijska propaganda i sve pare, on nikad više neće da dođe na vlast.

Pavle

pre 2 godine

Za Đilasa i Mariniku ne želi da glasa ni uža porodica, kombi stranka.

Ana

pre 2 godine

Opšte je poznato da su Marinika i Djilas i oni koji njih podržavaju protiv svega dobrog! Putin je poput Vučića, pa nije ni čudo što ne mogu da ga podnesu.

Normalac

pre 2 godine

Gorećete u paklu vaših manipulacija, bednici podguzni. Mislite o tome kada se vaši jadni mali ovozemaljski životi okončaju.

Rade R

pre 2 godine

To izdajnici rade! To je zato jer su kukavice, a kukavice uvek idu na stranu onih za koje misle da su jači! To je definicija kukavičluka, izdaja svega svoga! Decu rođenu bi oni prodali!

Bg Dex 1970

pre 2 godine

Baš me čudi. Nisam očekivao. Ja sam sve vreme mislio da im je idol naš predsednik Srbije, jer ga svakodnevno spominju intenzivno zadnjih par godina. Hahaha! Điki i Marinika bi voleli i da prođu kao Navaljni, jer im je idol. Što ne odete da mu pružite podršku?

Ana

pre 2 godine

Iz dana u dan, ovi ljudi i Djilas i Marinika maksimalno se trude da ih narod zamrzi sa svim njihovim postupcima.

Boban

pre 2 godine

Srbija i Rusija danas imaju najbolje diplomatske odnose.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17