• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2022

19:57

NIKOLA RADOSAVLJEVIĆ: Cilj opozicije je da Srbiju uvedu u haos i beznađe!

Informer

Politika

NIKOLA RADOSAVLJEVIĆ: Cilj opozicije je da Srbiju uvedu u haos i beznađe!

Podeli vest

Posle objave EUROPOL-a da se planira atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini na čelu sa narodnim poslanikom Nikolom Radosavljevićem poziva sve državne organe, posebno one bezbednosne da preduzmu sve neophodne radnje kako bi predsednik Aleksandar Vučić bio u potpunosti zaštićen i bezbedan, kao i članovi njegove porodice

Javnost Srbije je šokirana vešću o pripremi atentata na predsednika Vučića i ovo je pretnja uperena direktno prema Srbiji i svakom njenom dobronamernom građaninu.

Cilj je jasan - zaustaviti i sunovratiti Srbiju u napretku, uvesti je u haos i beznađe, uterati strah u kosti građanima po već viđenom scenariju kada je ubijen premijer Zoran Đinđić, a onda sa poslušnicima upravljati Srbijom. Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem je mnogima trn u oku, što većina naših neprijatelja i ne krije, a motivi Radivoja Zvicera koji se spominje kao jedan od sedmorice kriminalaca koji pripremaju atentat je jasan.

Njegova banda u Srbiji je uništena, a droga sklonjena sa ulica. Zato ova mafijaško politička hobotnica mora biti u potpunosti otkrivena i eliminisana za šta Srbija ima snage, a atentatorima poručujemo da smo svi mi Aleksandar Vučić.

Istovremeno najoštrije osuđujemo tajkunske opozicione medije koji se po diktatu svojih vlasnika sprdaju sa ovom temom, a među nazovi novinarima koji ne potpisuju svoje tekstove ima puno i onih koji su to isto što rade danas, činili i kada je ubijen premijer Zoran Đinđić i da prestanu da rade to što rade jer su na taj način saučesnici. Najamnina za koju to rade nije toliko velika da bude veća od Srbije i njenih građana i budućnosti zemlje u kojoj žive.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Minja

pre 2 godine

U samoj opoziciji je totalni haos. Govore o nekom jedinstvu a totalno su razjedinjeni. Njima bi jedino odgovarao haos na ulicama.

Jovan

pre 2 godine

Slažem se, sve je popuno u pravu Radosavljević. Deo opozicije koristi sve samo da bi napao Vučića.

Zeljko

pre 2 godine

Siguran sam da će MUP i Bia učiniti sve da Vučić i njegova porodica budu i ostanu sigurni.

Pavle

pre 2 godine

Tačno! Pojedini mediji se bukvalno sprdaju na ovu temu i to je dosta zabrinjavajuće.

Ana

pre 2 godine

Zaista je ova pretnja smrcu predsedniku, prevrsila svaku pristojnu meru. One koji su ovo nalozili treba pod hitno pronaci i kazniti.

Nena

pre 2 godine

Predsednik Srbije i njegova porodica moraju biti zaštićeni, moramo se osećati sigurno u svojoj zemlji i ne dopustiti nikome da ruše mir i našu slobodu

Ana

pre 2 godine

Bitno je da oni podrsku naroda nece dobiti, jer svim tim narodima jasno je da Djilasovci rade i radi ce protiv sopstvenog naroda.

Gliga1989

pre 2 godine

Cilj opozicije je da dodju na vlast i napune svoje dzepove tako sto ce pokrasti narod u Srbiji, nista drugo.

Saska

pre 2 godine

Upravo tako opozicija jedino zna da protestuje, dize revolucije i pobune iz kojih ce na kraju narod izvuci najdeblji kraj!

Jana

pre 2 godine

Opoziciji je to i jedini cilj, ništa drugo im i nije važno!

Kata

pre 2 godine

Opozicija bi samo da sruši sve što je neko gradio!

Djina

pre 2 godine

Opozziciji je cilj da sruše sve što je neko postigao!

Slavica

pre 2 godine

Opoziciji nije cilj da nesto urade za Srbiju vec sve da rasture!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija