• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2022

20:46

JEREMIĆ PONOVO SPUSTIO ĐILASA: Nije dovoljno to što je Ponoš lep ili što ga podržavaju neki glumci, predsednički kanditat treba... (Video)

Fotoilustracija/Tanjug

Politika

JEREMIĆ PONOVO SPUSTIO ĐILASA: Nije dovoljno to što je Ponoš lep ili što ga podržavaju neki glumci, predsednički kanditat treba... (Video)

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić ne slaže se sa odlukom predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da Zdravko Ponoš bude kandidat opozicije za predsednika

Jeremić je u gostovanju na Nova S insistirao da Đilasovo rešenje da Ponoš, koji je inače funkcioner Narodne stranke, nije dobro.

Nije dovoljno to što Ponoš lepo izgleda, ili što ga podržavaju neki glumci, ima boljih kandidata - rekao je Jeremić.

Podsećamo, pre nekoliko dana lider SSP Dragan Đilas izašao je u javnost sa predlogom da Ponoš bude kandidat opozicije na predsedničkim izborima, a protiv ove ideje su i predsednik SDSS Boris Tadić i dobar deo lidera opozicionih stranaka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija