• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.01.2022

11:40

Dačić: Sastanak SNS i SPS do kraja nedelje!

Tanjug

Politika

Dačić: Sastanak SNS i SPS do kraja nedelje!

Podeli vest

Sastanak Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o nastupu na parlamentarnim izborima biće održan do kraja nedelje, rekao je danas Tanjugu lider socijalista Ivica Dačić

Lider SPS potvrdio je da će do kraja nedelje biti održan sastanak, ali se za sada ne zna da li će SNS i SPS na izbore izaći zajedno. 

Ono što je sigurno je to da će nosilac liste na beogradskim izborima i kandidat SNS za gradonačelnika Beograda biti Aleksandar Šapić koji je to danas zvanično i potvrdio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija