• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2022

15:12

ĐILASOVCI PROBILI DNO! Podneli krivičnu prijavu protiv NN lica za falsifikovanje dokumenta da je Novak Đoković preležao koronu!

printscreen

Politika

ĐILASOVCI PROBILI DNO! Podneli krivičnu prijavu protiv NN lica za falsifikovanje dokumenta da je Novak Đoković preležao koronu!

Podeli vest

Bivši pomoćnik ministra prosveta, a sada jedan od najglasnijih đilasovskih hejtera, Milovan Šuvakov podneo krivičnu prijavu protiv NN lica za falsifikovanje rezultata Novaka Đokovića u vezi sa korona virusom?!?


Na ovaj način, đilasovci preko Šuvakova, ne napadaju samo Novaka Đokovića, već državu Srbiju, dovodeći u pitanje funkcionisanje zdravstvenog sistema.

Kako saznajemo, država će postupiti po prijavi, a zdravstvena inspekcija prikuplja podatke po nalogu Suda i Tužilaštva koje će predati MUP-u.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milos

pre 2 godine

Šta sve neki ljudi neće da urade za šaku para. Dno dna.

laki

pre 2 godine

Pravna drzava ni odmah otvorila slucaj, i trazili od ovog debila dokaze za svoju tuzbu. Ako ih nem a, u zstvor i optuziti ga za obmanjivanje uznemiravanje javnosti i nanosenje stete institucijama REPUBLIKE SRBIJE.

Fikus

pre 2 godine

Koliko pameti treba da bi se shvatilo da to Đokoviću rade i hoće da ga unište samo zato što se ogradio od politike i politizacije "zelenih" protesta odnosno ogradio se od politike. Možemo samo da zamislimo šta bi Đilas radio običnim ljudima koji nisu za njega kad su spremni da unište čak i najboljeg sportistu sveta. Bolesnici kojima je hitno potrbna stručna pomoć ...

Stojko

pre 2 godine

To je bilo toliko očigledno da će se desiti. Baš sam u jednom komentaru napisao da će neko napasti lekare koji su mu izdali potvrdu o vakcinaciji. Predlog u jednom drugom komentaru je bio da je mogao da lažira da je vakcinisan.

knjaaz

pre 2 godine

Sto se cudite pa platili su im da to rade ma i govna ce da jedu ako im platis njima nista nije sveto... stvarno bas jadno...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija