• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.01.2022

09:07

KSENIJA JE UMRLA DANILU NA RUKAMA! Dragan J. Vučićević otkrio detalje smrti prve supruge predsednika Vučića!

Fotoilustracija

Politika

KSENIJA JE UMRLA DANILU NA RUKAMA! Dragan J. Vučićević otkrio detalje smrti prve supruge predsednika Vučića!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević otkrio je u gostovanju u Novom jutru na RTV Pink detalje smrti prve supruge predsednika Srbije Aleksandra Vučića, novinarke i voditeljke Ksenije Vučić

 

- Nažaslot, vest koja je u drugi plan stavila sve druge je vest o smrti naše koleginice Ksenije Vučić i prve supruge predsednika Vučića. Kseniju smo znali decenijama. Sjajan čovek, dobar drug, požrtvovana majka. Sudbina je surova. Ksenija je juče poslepodne iznenada preminula. Umrla je u svom stanu. Danilo juče bio sa njom, umrla mu je na rukama i to je zaista strašno. Čim je čuo za to, predsednik je otišao kod njih. Za 6-7 minuta je stigla Hitna pomoć, pokušali su reanimaciju sat vremena, ali nije bilo pomoći - rekao je i dodao da se ne zna uzork smrti, ali da se pretpostavlja da je tromb. 

- Naša koleginica je otišla u najboljim godinama, kad je najviše trebala svojoj deci. Oni su u najtežoj situiaciji. Njenu decu su najstrašnije napadali samo zato što su njena deca i deca predsdnika Vučića. Ksenija je to trpela godinama. Nikada nije poželela nijednom drugom detetu ono što se dešava njenoj deci. Nikada nije imala nijednu lošu reč prema onima koji linčuju njenu decu. Ksenija je sve to stoički, junački, hrabro, istrpela i izdržala. Uvek je bila puna ljubavi. Ja sam je zvao Majka Hrabrost. Bog da joj dušu prosti - rekao je. 

Kako je saopštio Vučićević, sahrana će biti sutra, 31. januara u 13.30 sati na Novom groblju u Beogradu. Ispraćaj počinje u 13 časova. 

- Jutros su mi javili članovi porodice vreme sahrane. I ovim putem izražavam saučešće porodici. Deci je najteže, i predsedniku je jako teško - rekao je Vučićević. 

Podsetimo, Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je večeras preminula u 56. godini u Beogradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom iznenadne smrti Ksenije Vučić.

- Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, i moja prva supruga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 2 godine

Srce mi se cepa od tuge Boze cuvaj decu i njihovog oca Presednika Stbije Aleksandra Vucica. Moje saucesce

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija