• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2022

22:23

PONOŠ HTEO DA ŠPIJUNIRA KOMPLETAN VOJNI VRH! Država mora da istraži za koju stranu SLUŽBU je radio!

Printscreen

Politika

PONOŠ HTEO DA ŠPIJUNIRA KOMPLETAN VOJNI VRH! Država mora da istraži za koju stranu SLUŽBU je radio!

Podeli vest

Tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac sve otkri

Кandidat lidera SSP Dragana Đilasa za predsednika Srbije, bivši načelnik Generalštaba Zdravko Ponoš hteo je da špijunira kompletan vojni vrh Srbije, otkriva tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac.

Potrebno je da država reaguje. Traži se istina o onom što je večeras saopštio Dragan Šutanovac, a to je da je Zdravko Ponoš hteo da špijunira kompletan Generalštab vojske Srbije! Za koga i za čiji interes je to radio?!

Naime, Zdravko Ponoš je bio načelnik Generalštaba od 2006. do 2008. godine, a nekadašnji lider DS Dragan Šutanovac je u to vreme bio ministar odbrane.

Na to mesto načelnika Generalštaba postavio ga je upravo Dragan Šutanovac, ali ga je on i smenio zbog pretnje po nacionalnu bezbednost.

Foto: Printscreen

Sad se postavlja pitanje, kako sada može da bude predsednik neko ko je bio pretnja po nacionalnu bezbednost?

Podsetimo, nedavno se na Tviteru pojavio snimak u kom se čuje Nikola Jovanović, inače Ponošev stranački kolega, koji tokom razgovora sa sagovornikom između ostalog izjavljuje kako je Zdravko Ponoš za NATO pakt.

Nikola Jovanović je rekao: “Kako je moguće da mu je siva eminencija neki čovek koji je topio tenkove? Kako je moguće da ne vidi ono što ja vidim?”.

Sa druge strane se tokom telefonskog razgovora čuo sagovornik, koji je na to odgovorio: “Pa ne znam, ti znaš da Narodna stranka drži kao neku poziciju desnog centra”, na šta je Nikola Jovanović odgovorio “Na papiru. Ko je desni centar? Ponoš?! Koji je za NATO pakt!”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Pa naša vojska stalno vežba sa NATO. Bili Ameri kod nas, pa naši išli u Nemačku. Većih izdajica nije bilo na vlasti nego sad. A tek još što su KIM hteli da dele sa Tačijem.

Mapko

pre 2 godine

Dragan Šutanovac, nas smatra da smo blesavi , a to je da cela njegova partija otkad je dosla ilegalno drzavnim udarom na vlast je radila protiv interese srpskog naroda. Najmanji je problem poltron Ponos, no cela ta srpska opozicija koja je maltene vladala iz strane ambasade treba je strpati u zatvor. Sutanovac misli da smo senilni i da smo zaboravili sta je DS kleptopartija radila celu jednu deceniju. Ponos treba zavrisit iza resetaka, to je jasno, ali svi oni od Cedomira Jovanovica, Sutonovca, Tadica, a da ne pricam o Djilasu su zasluzni da dozivotno zavrse iza resetaka.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija